Rodi

De Dars houdt open dag

WERVERSHOOF - De fitnessruimte in Sport- en Wellnesscenter De Dars in Wervershoof is voorzien van nieuwe apparatuur van het merk Matrix. De nieuwe apparatuur past in de nieuwe visie, waarbij de toestellen slechts een middel zijn om de sporters hun sportdoelen te laten behalen. Zin om meer te bewegen in het nieuwe jaar? Kom zondag 13 januari naar de open dag van De Dars en maak kennis met de club en de nieuwe apparatuur.


Wie zich deze dag inschrijft als nieuw lid, hoeft geen inschrijfgeld (25 euro) te betalen én krijgt een JBL-speaker cadeau. Inschrijven kan in De Dars zelf, maar ook via de website.
Nieuwe leden starten met een fitheidstest. Aan de hand van deze resultaten én de persoonlijke doelstellingen, wensen en mogelijkheden wordt vervolgens een persoonlijk programma opgesteld tijdens een eerste introductieles. De oefeningen worden uitgevoerd onder begeleiding van de fitnesscoach. Na afloop wordt er nog een tweede introductieles ingepland, zodat er de eerste keren dat iemand komt sporten intensieve begeleiding is. Vervolgens wordt elke zes weken een afspraak gemaakt. Tijdens deze afspraak wordt het trainingsschema besproken en waar nodig aangepast. Daarna kan een meetafspraak ingepland worden of kan de conditie opnieuw getest worden. De voortgang van de sporters wordt goed in de gaten gehouden en zonodig bijgestuurd. Uiteraard is het ook mogelijk om mee te doen aan de groepslessen. Het rooster met de daarbij behorende uitleg van de lessen is te vinden op de website.
Wie niet zeker weet of fitness of het volgen van groepslessen iets is, kan het gewoon proberen. Een abonnement is namelijk voor drie maanden en daarna maandelijks opzegbaar. Ook kan het abonnement kosteloos worden stopgezet, bijvoorbeeld tijdens een vakantie.
De open dag van De Dars aan de Europasingel 114 in Wervershoof is van 10.00 tot 15.00 uur. Meer weten? Volg De Dars via Twitter, Instagram en Facebook. Kijk ook op www.dedars.nl. Telefoon: 0228-583500. E-mail: info@dedars.nl.

Artikel geplaatst op vrijdag 11 januari 2019 - 06:00