Rodi

Gezond, gelukkig en vitaal in het leven staan

Lucinda gebruikt bewegende en statische oefeningen, ademhalingstechnieken, meditatie, visualisatie, klanken en kleuren om het lichaam en geest te helpen met een betere energiebalans. (Foto: aangeleverd)

WERVERSHOOF - Inzicht krijgen in het eigen gedrag, overtuigingen, overlevingsmechanisme, fysieke en emotionele welzijn. Samen met Lucinda Gras kunnen belangstellenden hieraan werken, zodat zij met voldoening het levenspad vervolgen.


Lucinda gebruikt bewegende en statische oefeningen, ademhalingstechnieken, meditatie, visualisatie, klanken en kleuren om het lichaam en geest te helpen met een betere energiebalans. Zij is gespecialiseerd in medische Qi Gong. Qi betekent levenskracht of levensenergie. Als deze geblokkeerd is in het lichaam volgen er mentale, fysieke en/of emotionele klachten.
Ervaar door middel van bewegende oefeningen in het water met deze bewegingsleer zelf wat de kracht van Aqua Qi Gong is. Door de oefeningen kunnen de deelnemers hun blokkades voelen en leren zij waar ze over gaan. Ook leren de deelnemers hoe deze blokkades op te lossen zijn en hoe ze weerstand kunnen geven.
Voor meer informatie, groepslessen en alle vragen kunnen geïnteresseerden mailen naar lucindagras@gmail.com of bellen met 06-50825643. Praktijk Lucinda Gras is te vinden aan de Sportlaan 34 in Wervershoof.

Artikel geplaatst op zondag 27 januari 2019 - 06:00