Rodi

Meubelfactory: 2500 vierkante meter avontuurlijke woonideeën

Antoinette en Margareth staan klaar om klanten te helpen in de showroom van de Meubelfactory. (Foto: Vincent de Vries/RM)

DE GOORN - Wie de loods van Meubelfactory op industrieterrein Vredemaker-Oost in De Goorn binnenloopt, wordt verrast door een enorme hoeveelheid aan meubelen in diverse stijlen. De verkoopruimte omvat maar liefst 2500 vierkante meter waar de meest avontuurlijkste woonideeën worden gepresenteerd. "Bovendien kan alles op maat gemaakt worden", vertelt Antoinette van Diepen van de Meubelfactory. "Wie bijvoorbeeld een leuke tafel ziet staan in onze showroom, maar graag een ander formaat of andere kleur wil, kan aan ons alle wensen doorgeven."


Eigentijdse meubelen en sfeervolle woonaccessoires bepalen hier het beeld. Klanten vinden in de showroom een compleet aanbod met onder andere banken, stoelen, tafels, verlichting en kasten. De winkel biedt voor elke smaak en sfeer de juiste meubelen, die veelal van Nederlands fabrikaat zijn. "Veelzijdigheid, daar draait het bij ons om", benadrukt Antoinette. "Daarnaast hebben we op de eerste verdieping een outlet-afdeling waar we showroommodellen presenteren die met zeer hoge kortingen verkocht worden."
De Meubelfactory hanteert volgens Antoinette een aantrekkelijk prijsniveau. "Dat komt doordat we veel meubelen zelf importeren. Korte lijnen dus, waar de klant volop van profiteert." Ook goed om te weten is dat de meeste meubelen bij Meubelfactory direct uit voorraad leverbaar zijn. "Klanten kunnen de meubelen zelf meenemen, maar het is ook mogelijk om ze door ons te laten bezorgen", besluit Antoinette.
Meubelfactory ligt op slechts tien autominuten van Hoorn en is zondag 12 februari geopend van 12.00 tot 16.00 uur. Kom naar industrieterrein Vredemaker-Oost, Schrepel 7 in De Goorn. Parkeren kan gratis voor de deur. Meer informatie: www.meubelfactory.nl. Like ook de Facebookpagina van Meubelfactory; dé plek voor diverse leuke weggeefacties!

Artikel geplaatst op zondag 12 februari 2017 - 06:00