Rodi

'Kom kijken in onze mooie, vernieuwde winkel'

V.l.n.r.: Peter, Mariska, Mia en Selma. (Foto: aangeleverd)

SPANBROEK - De schoenenwinkel van Peter Koelemeijer is vrijdag 3 februari - na een week van opruimen, slopen, klussen en weer opbouwen - weer geopend. "In de nieuwe winkel komt een grote professionele wandelschoenenwand, waarmee wij klanten nóg beter kunnen adviseren en van dienst kunnen zijn", laat Peter weten.


Niet alleen de ervaren wandelaar, maar ook de beginnende loper vindt het lastig om nieuwe goede wandelschoenen te vinden. Peter Koelemeijer, de wandelschoenenspecialist bij uitstek, is hiervoor het juiste adres. Onder het genot van een kopje koffie neemt hij alle tijd om samen met een klant de juiste schoenen te vinden. "Voor alle omstandigheden hebben wij een perfecte wandelschoen in ons assortiment. In onze verbouwde winkel hebben wij een nieuw voetmeetapparaat waarmee er een voetafdruk wordt gemaakt en eventuele voetproblemen kunnen worden opgelost. Met behulp van professionele zolen voor optimale ondersteuning en de juiste schoenen wordt wandelen voor iedereen genieten!" Wandelsokken zijn vaak een onderschat onderdeel van de wandeluitrusting. Ze zijn volgens Peter echter wel erg belangrijk. "Wandelsokken zorgen voor een optimaal klimaat tussen de voeten en wandelschoenen. Ook dit assortiment hebben wij uitgebreid. Bovendien krijgen klanten in de maand februari bij aankoop van een paar wandelschoenen een paar wandelsokken ter waarde van 19,95 euro cadeau. Bovendien kunnen klanten de aanschafprijs van de wandelschoenen terug winnen, verloten wij een prachtige Deuter-rugtas ter waarde van 119,95 euro en een onderhoudsset voor wandelschoenen ter waarde van 34,95 euro."
Peter Koelemeijer Schoenmode organiseert zondag 19 februari in samenwerking met wandelvereniging A.W.V.'69 Abbekerk-Opmeer een snert-wandeltocht van vijf of tien kilometer. Inschrijven kan op de dag zelf in de winkel tussen 9.00 en 10.30 uur aan de Wuiver 22 in Spanbroek.

Artikel geplaatst op zondag 12 februari 2017 - 06:00