Rodi

Laserbehandelingen bij Avalon

SPANBROEK - Huidverzorgingsinstituut Avalon in Spanbroek biedt al zeventien jaar laserbehandelingen aan op het gebied van ontharen, couperose en beenvaten. De behandelingen worden vakkundig uitgevoerd door ervaren, gediplomeerde en BIG-geregistreerde huidtherapeuten, zodat de klant zeker is van een veilige en correcte behandeling.


Lasers zijn apparaten die licht uitzenden van een specifieke golflengte. Die golflengte van licht reageert op een bepaald doel in de huid. Op deze manier kun je heel selectief, zonder iets anders in de huid te raken of te belasten, het beoogde doel verhitten zodat het lichaam het 'beschadigde' materiaal gaat opruimen. Met een laser kan in meestal één behandeling de couperose verwijderd worden, zonder huidbeschadiging. Het resultaat is de volgende dag al duidelijk zichtbaar. In twee behandelingen is het mogelijk om cosmetisch storende beenvaten te verwijderen. Voor het verwijderen van storend haar op onder andere gezicht, benen of bikinilijn zijn ongeveer zes behandelingen nodig. De lasermethode wordt erkend door de zorgverzekeraars. Klanten kunnen daarom een vergoeding krijgen voor laser-ontharen in het gezicht. Alle laserbehandelingen bij Avalon zijn veilig, snel en effectief. De behandelingen kunnen het beste in de wintermaanden plaatsvinden omdat er zo veel mogelijk behandeld moet worden op een niet door de zon gebruinde huid. De jarenlange ervaringen van de laserspecalisten en de schoonheidsspecialisten bij Avalon zorgen voor een perfecte (laser)behandeling met goede ondersteuning en advies voor de verdere huidbehandeling.
Klanten worden bij Avalon ontvangen in een prettige omgeving waar zij zich snel thuis voelen. Bovendien krijgen klanten de tijd om telefonisch of tijdens de behandeling alle vragen te stellen. Maak nu een afspraak voor een informatief gesprek om alle mogelijkheden te bespreken. Een intake bij Avalon is altijd gratis. Avalon is te vinden aan de Lijster 3a in Spanbroek. Telefoon: 0226-358756. Meer informatie: www.avalonhuidverzorging.nl.

Artikel geplaatst op zondag 19 februari 2017 - 06:00