Rodi

Nooit meer schilderen?

Geen schilderwerk voor deze woning met kunststof kozijnen en gevelbekleding. (Foto: aangeleverd)

OPMEER – Het is een terugkerende onderhoudspost: het schilderen van houten kozijnen. Een noodzakelijk kwaad om houtrot tegen te gaan en een armoedige uitstraling te voorkomen. Met onderhoudsarme kunststof of aluminium kozijnen is schilderen nooit meer nodig. Bovendien worden de energiekosten lager en zijn er geen terugkerende schilderkosten meer. De woning ziet er verzorgd uit en natuurlijk levert het meer vrije tijd op!


Wie niet te lang wacht met bestellen, kan deze zomer al volop genieten van nieuwe kozijnen, tuindeuren of een schuifpui. Bezoek dan eerst de showroom van Schipper Kozijnen op De Veken 201 in Opmeer om de mogelijkheden in kunststof en aluminium te bekijken. Hier krijgen klanten een eerlijk advies en denken de vakkundige adviseurs graag mee voor de beste oplossing. Het is ook mogelijk om thuis een afspraak te maken. Bel dan 0226-360414.
Bij aankoop van een nieuwe schuifpui, tuindeuren of kozijnen, ontvangen klanten een gratis bijpassende plisséhor. Deze paasactie loopt van 15 tot 23 april. Schipper Kozijnen is ook tweede paasdag geopend, van 12.00 tot 16.00 uur. Meer informatie: www.schipperkozijnen.nl.

Artikel geplaatst op donderdag 13 april 2017 - 06:00