Rodi

ReMind The Gap Festival

SPIERDIJK - Het ReMind The Gap Festival vindt dit jaar van vrijdag 19 tot en met zondag 21 mei plaats. Na een roerige periode, waarin de organisatie zich gedwongen zag de naam van het vorige festival (Mind The Gap) aan te passen, is de organisatie ervan overtuigd dat zij het succes van vorig jaar gaat overtreffen.


ReMind The Gap is een driedaags muziekfestival met de ambitie om een zo divers mogelijk publiek aan te spreken en te groeien naar een vaste waarde in Noord-Holland. Dit doet de organisatie met een gevarieerde programmering. "Vrijdag trappen we af met Oud Sesam en de Doe Maar-coverband Rondje Doe Maar, een ReMinder aan de jaren zestig, zeventig en tachtig", vertelt voorzitter Danny Korporaal. Zaterdagavond is voor de jongeren en staat in het teken van dé dj-acts van dit moment. Zo is onder andere DYNA, die eerder op Dance Valley heeft gestaan, van de partij. Zondag is de festivaldag die draait om de totaalervaring. Korporaal: "Naast een gevarieerde line-up met onder andere Engel & Just, een rap-act uit Hoorn, en aanstormend talent als Pip Blom en Electric Company kan de bezoeker ook zelf een nummer in de Rock Band Stage spelen of zich wagen aan één van de overheerlijke foodtrucks. Het is een lekker dagje uit."
Kaarten voor ReMind The Gap zijn te koop via www.remindthegapfestival.nl. Volgende week verschijnt in deze krant een festivalkrant met alle informatie over het ReMind The Gap Festival.

Artikel geplaatst op zondag 30 april 2017 - 06:00