Rodi

Lappendagkorting bij Cece Kidswear

Vanaf Lappendag biedt Cece Kidswear 25 procent korting op de collectie van LoveStation22, met vrolijke tuniekjes, jurkjes, bolerootjes en bijpassende leggings. (Foto: aangeleverd)

OPMEER - De zomer is in aantocht en dat is te merken aan het mooie weer! Cece Kidswear is er helemaal klaar voor. Op zoek naar leuke, trendy én betaalbare zomerse kinderkleding van goede kwaliteit? Kom langs in de winkel in hartje Spanbroek. Tijdens Lappendag -maandag 29 mei- profiteren klanten van extra veel voordeel. “Alleen deze dag geven we 25 procent korting op de gehele collectie”, vertelt Erna.


Cece Kidswear biedt een verrassende en uitgebreide collectie kinderkleding van maat 44 tot en met 176. “Wij vinden het belangrijk dat kleding voor kinderen gewoon lekker zit. Alles wat in de winkel hangt, heeft daarom een goede pasvorm en is van goede kwaliteit. En ook niet onbelangrijk: de collectie is voor iedereen betaalbaar.”
Kom langs en ontdek het ruime assortiment met merken als Name It, Cars, Jubel, Petrol, Dirkje, Feetje, Blue Seven en LMTD. “Vanaf Lappendag geven we 25 procent korting op de collectie van LoveStation22, met vrolijke tuniekjes, jurkjes, bolerootjes en bijpassende leggings. Allemaal verkrijgbaar in maat 104 tot en met 128.” Verder staat op Lappendag voor de winkel een aantal rekken met leuke koopjes. Kortom: genoeg redenen om de winkel deze dag te bezoeken!

Cece Kidswear is op Lappendag van 09.00 tot 17.00 uur geopend. De 25 procent korting op de gehele collectie geldt alleen op maandag 29 mei. Deze korting is niet geldig op afgeprijsde artikelen. De winkel is te vinden aan de Herenweg 40 in Spanbroek. Kijk ook eens op www.cecekidswear.nl of volg de winkel op Facebook
.

Artikel geplaatst op zondag 28 mei 2017 - 06:00