Rodi

Veel activiteiten tijdens Jaarmarkt Opmeer

(Foto's: aangeleverd)

OPMEER - Voor de 31e keer organiseert de winkeliersvereniging van Opmeer/Spanbroek de eerste zaterdag in september de jaarmarkt. Zoals elke jaar ziet de markt er weer feestelijk uit en doen de marktkraamhouders en winkeliers er alles aan om de bezoekers een gezellige dag te bezorgen. Dit jaar is iedereen zaterdag 2 september van harte welkom!


Als het weer meewerkt, rekent de jaarmarktcommissie op een gezellige dag en goede zaken voor de marktkooplui. Publiek kan meedoen aan de stempelactie, met een totale waarde van 1350 euro aan prijzen. De actie loopt tot en met zaterdag 2 september, de dag van de jaarmarkt. De deelnemende winkeliers zijn te herkennen aan de gele jaarmarktposter in hun etalage. Elke klant spaart vier verschillende stempels van de deelnemende winkeliers. Elke betalende klant krijgt een stempel, ongeacht het aankoopbedrag. De volle kaart kan alleen ingeleverd worden op zaterdag 2 september in de daarvoor bestemde bus bij de evenementenwagen. Trekkingen: ingeleverd voor respectievelijk 11.00 uur, trekking om 11.00 uur. Ingeleverd voor 13.00 uur, trekking om 13.00 uur; ingeleverd voor 15.00 uur, trekking om 15.00 uur. De winnaars moeten wel persoonlijk aanwezig zijn.
De With Love-band speelt weer vrolijke noten en loopt over de hele markt. Sportcentrum De Weyver geeft demonstraties op het plein bij Cece Kidswear. Kinderen kunnen een gratis suikerspin ophalen bij de kraam op het Burgemeester de Leeuwplein. Op de markt zijn twee springkussens, een Kop van Jut en een draaimolen, dus neem de kinderen mee naar de markt! Op het Burgemeester de Leeuwplein zijn zitjes gemaakt waar bezoekers kunnen genieten van een kop koffie, een biertje of een wijntje, onder genot van de gezelligste muziek. De Koffieshop Bij MO en Café Vroeg of Laat/Club VOL doen er alles aan om het de bezoekers naar hun zin te maken.
Kom zaterdag 2 september tussen 10.00 en 16.30 uur naar de jaarmarkt in het centrum van Opmeer!

Artikel geplaatst op zondag 27 augustus 2017 - 06:00

Foto's