Rodi

Open Deur Ochtenden in 't Brakenkerkje

Maak kennis met het mooie, uniek gerestaureerde monument in Obdam. (Foto: aangeleverd)

OBDAM - 't Brakenkerkje aan de Dorpsstraat 38 in Obdam opent op vier zondagen zijn deuren tijdens de Open Deur Ochtenden. Deze vinden op de volgende dagen plaats: zondag 15 oktober, 3 december, 28 januari en 25 maart. Belangstellenden zijn dan van harte welkom!


Het bestuur van 't Brakenkerkje nodigt iedereen uit om langs te komen en kennis te maken met dit mooie, uniek gerestaureerde monument. Bezoekers krijgen een rondleiding en zij mogen gratis het concert van de dag meemaken. Het Spanjaardorgel is gereviseerd na vijftig jaar en bespeelbaar voor huwelijken en uitvaarten.
Het programma van de Open Deur Ochtend ziet er als volgt uit: om 10.30 uur aanvang en welkomstwoord met koffie/thee, 11.00 uur Conservatorium-concert, 12.00 uur presentatie culturele activiteiten/sponsoring en om 12.30 uur een rondleiding en afsluiting met een hapje en drankje.
Opgeven kan via www.brakenkerkje.nl. Wie op de vier data verhinderd is, maar toch 't Brakenkerkje wil steunen in de vorm van een donatie (voor blijvend onderhoud van het monumentale pand), kan via genoemde website een donatie doen.

Artikel geplaatst op zondag 17 september 2017 - 06:00