Rodi

‘Zie het als een cadeau aan jezelf’
Feestelijke Week van de Lingerie bij Bot Mode

Boven v.l.n.r.: Ellen, Henriëtte en Marissa. Onder Vera en Laura. Klanten maken bij aankoop van Prima Donna-lingerie kans op een gratis set! (Foto: Vincent de Vries/RM)

OPMEER - Op zoek naar een mooi lingeriesetje? Dan is de Week van de Lingerie - maandag 9 tot en met zaterdag 14 oktober - bij Bot Mode het ideale moment om iets aan te schaffen! Alle merken lingerie die bij Bot Mode verkrijgbaar zijn, worden die week in het zonnetje gezet. En dat betekent heel veel leuke acties voor de klanten met aantrekkelijke kortingen!


“Lingerie vormt de basis van je kleding. Als een bh niet goed zit, zit de rest van je outfit dat ook niet”, vertelt Laura, die samen met haar moeder Vera de winkel aan de Breestraat in Opmeer runt. “Daarom vinden wij de Week van de Lingerie zo belangrijk. Daarnaast moet een bh natuurlijk gewoon lekker zitten en perfecte ondersteuning bieden. Het is daarom ook belangrijk om de tijd te nemen bij het kopen van een bh. Zie het als een cadeau aan jezelf. Je voelt je echt beter als je goede lingerie aan hebt! En voor een deskundig advies staan wij natuurlijk in de winkel klaar om te helpen.”

Feestje
De rode loper wordt tijdens de Week van de Lingerie uitgerold en klanten kunnen rekenen op koffie, thee en wat lekkers. “We maken er echt een feestje van. We verloten diverse setjes en natuurlijk zijn er aantrekkelijke acties. Op alle lingeriemerken geldt tijdens de Week van de Lingerie een mooie korting.” Zo is de prachtige collectie van Prima Donna bij Bot Mode verkrijgbaar. “Dit merk is speciaal bedoeld voor vrouwen met een grotere cupmaat. Wij verkopen bh’s tot en met cup H. Schitterende ondersteunende lingerie die heel vrouwelijk oogt door onder andere het mooie kant.” De bh’s van Prima Donna accentueren de natuurlijke elegantie van iedere vrouw. Vrijdag 13 en zaterdag 14 oktober geeft Bot Mode 10% korting op de Prima Donna-lingerie. Bovendien maken klanten bij aankoop van Prima Donna-lingerie kans op een gratis set!
Vernieuwde collectie
Op de gehele collectie van Ten Cate geldt vrijdag 13 en zaterdag 14 oktober een korting van maar liefst 20%. “Dit is een heel mooi merk voor de hele familie, dus ook voor heren en kinderen”, legt Laura uit. “Onlangs heeft Ten Cate de hele collectie vernieuwd en die is bij ons te bewonderen. Deze vernieuwde lijn is verjongend en heeft een sportieve uitstraling.” Ten Cate staat bekend om de uitmuntende kwaliteit, de ultieme pasvorm en het prachtige design. Aan de kleinste details is aandacht besteed. “Ten Cate heeft bovendien heel leuke tiener’bh’s vanaf maat 65AA. Deze zitten heel comfortabel, voelen zacht aan en hebben een leuke print.”

Loop tijdens de Week van de Lingerie binnen bij Bot Mode aan de Breestraat 28 in Opmeer en vier dit feestje mee!

Artikel geplaatst op zaterdag 30 september 2017 - 06:00

Foto's