Rodi

Supersale bij Bot Wooncentrum

Joost Bot in de showroom waar klanten nu tien tot vijftig procent korting krijgen op de showroommodellen. "Begin december starten we met een nieuwe woonformule."(Foto: Vincent de Vries/RM)

OPMEER - Bot Wooncentrum aan de Breestraat in Opmeer is zondag 29 oktober van 11.00 tot 17.00 uur geopend. Het is zeker de moeite waard om even langs te komen, want op alle meubelen die in de winkel staan, de showroommodellen, krijgen klanten nu tien tot vijftig procent korting!


Bankstellen, kasten, tafels, relaxfauteuils, matrassen, boxsprings; er is volop keuze in de ruime showroom van bijna drieduizend vierkante meter. Bot Wooncentrum heeft een ruime en gevarieerde collectie en is gespecialiseerd in landelijke, rustieke lifestyle-meubelen, met veel natuurlijke tinten en materialen. "Alle showroommodellen mogen meteen mee! Lukt dat niet, dan kunnen we de meubels uiteraard ook aan huis bezorgen", vertelt eigenaar Joost Bot. Wie niet de juiste maat of kleur in de winkel vindt, kan de meubels uiteraard naar wens bestellen. Echter, de speciale korting geldt alleen op de showroommodellen.

Nieuwe woonformule

De collectie van Bot Wooncentrum wordt helemaal vernieuwd. "Vandaar deze supersale", legt Joost enthousiast uit. "Begin december starten we met de nieuwe woonformule. Daar hebben we heel veel zin in! Deze verrassende collectie biedt mooie woonconcepten, speelt in op de nieuwste trends en kleuren én zorgt voor een heel nieuwe wending in onze winkel."
Kom langs voor nieuwe woonideeën en inspiratie voor het interieur bij Bot Wooncentrum aan de Breestraat 36 in Opmeer. Meer informatie: www.botwooncentrum.nl.

Artikel geplaatst op zaterdag 28 oktober 2017 - 11:14