Rodi

‘Ik ga met plezier de uitdaging aan’
Keurslager Tom van Egmond zet slagerij voort van Jos en Ria Leegwater

Een lekker stukje vlees? Keurslager Tom van Egmond (m) en zijn team zorgen voor kip, varken of rund met smaak en kwaliteit. (Foto: Vincent de Vries / Rodi Media)

SPANBROEK – Wie de slagerij van keurslager Tom van Egmond 1 november binnenloopt, ruikt niet alleen de overheerlijke geur van verse worst uit eigen worstenmakerij, maar ook van de heerlijke, zelfbereide maaltijden. Makkelijk, voordelig én culinair thuis dineren.


Jos en Ria Leegwater, een slagersechtpaar dat de slagerij jaren vol passie runden, gaan genieten van hun welverdiende pensioen. “Ik open mijn deuren op 1 november en ga met veel plezier de uitdaging aan om deze prachtige slagerij voort te zetten”, zegt keurslager Tom van Egmond. “Klanten vinden vertrouwde, maar ook diverse nieuwe producten in de toonbank. Het bekende en betrouwbare team van medewerkers zorgt dat de klant met de juiste producten en een goed gevoel naar huis gaat.”

Vlees

Het overheerlijke rundvlees komt van de boerderij van John en Ton Koning in Zuidermeer. “Een mals biefstukje, een lekkere entrecote of zacht braadvlees met rundvlees uit eigen regio”, vertelt Tom. “Dit bedrijf fokt runderen met passie en houdt rekening met dierenwelzijn. Dat zijn voor mij belangrijke issues. Zo weet ik zeker dat ik mijn klanten een goed stuk vlees meegeef en dat zij genieten van de maaltijd.” In de toonbank ligt het malse en smaakvolle varkensvlees van Van Dalen. “Varkensvlees zoals het bedoeld is, met de smaak van vroeger.” Ook duurzame kippenvlees maakt onderdeel uit van het assortiment. Palveco kip is een antibioticavrije en langzaam groeiende kip voor een betaalbare prijs. De dieren blijven op die manier gezond en het vlees smaakt veel beter.
Worstmakerij

Het overgrote deel van het vlees- en worstaanbod maken de slager en medewerkers zelf. Met de allerbeste ingrediënten en volgens beproefde receptuur. Proef het verschil!
Special

Klanten worden elke twee weken verwend met een nieuwe special. “Wij maken een nieuw en origineel vleesproduct met daarin kruiden, groenten en kaas verwerkt. Makkelijk te bereiden, waardoor in een handomdraai iets lekkers op tafel staat”, glimlacht Tom. “Maar om het nog eenvoudiger te maken, koken wij elke dag verse, overheerlijke maaltijden. Voor wie die dag geen zin, tijd of kookaspiraties heeft. Het zijn smaakvolle en voedzame diners: lekkere maaltijdsalades, stamppotten of pasta’s. Kwaliteit verzekerd, want wij werken uitsluitend met verse, hoogwaardige ingrediënten.”
Spaarsysteem

Klanten profiteren van een aantrekkelijk spaarsysteem. Eenvoudig sparen met de Keurslager spaarpas voor 32% contante spaarwinst. Doorsparen voor huishoudelijke artikelen uit de cadeaugids kan natuurlijk ook. Informeer over de mogelijkheden in de winkel.
Stap eens binnen bij Keurslager Tom van Egmond, Herenweg 36 in Spanbroek. Het assortiment is heerlijk, divers en van kwaliteit. Kijk voor een indruk op www.tomvanegmond.keurslager.nl.

Artikel geplaatst op dinsdag 24 oktober 2017 - 11:13