Rodi

Open dag bij de Rivier

OUDORP / HENSBROEK - De Rivier geeft opleidingen waarbij deelnemers leren te vertrouwen op hun intuïtie en hun eigen weten. Het team is versterkt met docente Fanny Bouma en twee docenten in opleiding, Miranda van Dijke en Marleen van Schie. Zaterdag 18 november houdt de Rivier op basisschool de Zeswielen aan de Saturnusstraat 50 in Oudorp een open dag.


We doen, onbewust, veel met ons energieveld, de aura en de chakra’s. Bij de River leer je bewust om te gaan met deze aura en chakra’s en blokkades te herkennen en los te laten. Hoe voorkom je dat energie zich vermengt met die van een ander? Sommige mensen staan zó open, waardoor ze weinig aankunnen. Een vaak voorkomende klacht bij hooggevoeligheid. Hoe kan iemand zijn eigen energie efficiënter gebruiken? De Rivier geeft hier praktische oefeningen voor. Zo ontwikkel je ruimte voor nieuwe inspiratie en een eigen weg. Er is ruimte om emoties veilig te beleven. Er wordt gebruik gemaakt van meditatie, visualisatie, massage en dansen. De basisopleiding bestaat uit twee blokken van elk veertien lessen. Daarna kan het proces zich verdiepen en professionaliseren in de erkende healing- en readingopleiding van de Rivier. De opleiding begint 19 januari 2018.
De open dag op 18 november begint om 10.00 uur. Woensdag 22 november vindt een introductieles in Hensbroek plaats. Een les van drie uur kost tien euro. De les begint om 19.00 uur. Meer informatie: www.derivier.nl.

Artikel geplaatst op zaterdag 11 november 2017 - 11:27