Rodi

Buiten proeflopen bij Peter Koelemeijer Schoenmode

Bij Peter Koelemeijer Schoenmode krijgen klanten goede informatie en advies over de Xsensible Stretchwalker®. (Foto: Vincent de Vries / Rodi Media)

SPANBROEK – Xsensible Stretchwalker® is een revolutionaire innovatie, geïnspireerd op de houten balansslipper uit Japan. Deze zorgt voor een natuurlijke en gezonde lichaamshouding. Traditie en technologie komen samen in de unieke balanszool. In combinatie met perfecte demping, maximale stabiliteit en ultieme grip garandeert Peter Koelemeijer Schoenmode zijn klanten de beste loopervaring.


Stretchwalker zorgt voor een natuurlijke houding van het lichaam. Door de unieke toepassing van deze zooltechnologie ervaart iemand minder klachten aan gewrichten en heeft minder last van vermoeide voeten. Stretchwalker® is de schoen die personen blij maakt en wordt aanbevolen door specialisten.
In deze schoenen is het gepatenteerde stretch leer verwerkt. Het flexibele en échte leer zorgt voor een blijvend goede pasvorm. Samen met de unieke balanszool is Stretchwalker® een favoriet in elke schoenencollectie.
Ervaar het zelf bij Peter Koelemeijer Schoenmode op 24 en 25 november. Deze dagen kunnen belangstellenden de Xsensible Stretchwalker schoenen testen. Ze kunnen er zelfs buiten op proeflopen!
Nieuwsgierig? Kom naar Peter Koelemeijer Schoenmode, Wuiver 22 in Spanbroek. Bel voor meer informatie naar 0226-351585.

Artikel geplaatst op vrijdag 27 oktober 2017 - 10:58