Rodi

'Klaar voor toekomst op de Butter'
Autoservice Beers verhuisd naar groter pand

Op de Butter beschikt Autoservice Beers over een goed geoutilleerde ruimte op een perfecte zichtlocatie. (Foto: aangeleverd)

OBDAM - Wendy en Maurice Beers en het team van Autoservice Beers hebben nét een verhuizing achter de rug. Het garagebedrijf is sinds 1 januari te vinden op de Butter 35 in Obdam. "De locatie op De Poel - waar we voorheen gevestigd waren - werd te klein, waardoor we niet meer efficiënt konden werken", legt Wendy uit. "Op de Butter beschikken we over een goed geoutilleerde ruimte op een perfecte zichtlocatie. Hier zijn we helemaal klaar voor de toekomst!"


Het full-service garagebedrijf heeft er bijvoorbeeld nu twee extra bruggen bij, zodat de monteurs efficiënter kunnen werken. "Bovendien zijn we ook op deze locatie weer een RDW-erkend bedrijf. Voor de jaarlijkse APK-keuring aan de auto is iedereen welkom." Autoservice Beers is daarnaast het adres voor onderhoud en reparaties, een winter- en vakantiecheck, winterbanden, zomerbanden, schadeafhandeling, aircoservice en het inbouwen van radio, telefoon, cruisecontrole, trekhaak en navigatie. "Leuk om te vermelden is dat op dit moment stagiaire Julia bij ons werkt. Zij is zeventien jaar en doet niets liever dan sleutelen aan auto's. Ze zit nu in het derde leerjaar van een opleiding tot technisch specialist. We zijn nu dus ook een erkend leerbedrijf."

Occasions

Autoservice Beers beschikt over een divers aanbod van occasions, waarbij het mogelijk is om de eigen huidige auto in te ruilen. "Op onze nieuwe locatie kunnen we de auto's beter laten zien. Aan de voorkant van het pand hebben we alle ruimte om de occasions te presenteren en kunnen klanten ze op hun gemak bekijken. Op onze website is het aanbod natuurlijk ook te zien. Of kom gewoon langs; de koffie staat klaar!"
"Kortom; hier zitten we veel beter op onze plek en kunnen we nog meer doorgroeien met het bedrijf", besluit Wendy. Ze benadrukt: "De goede service, onze transparantheid en het persoonlijke contact zoals klanten gewend zijn, blijven natuurlijk! Daar verandert helemaal niets in."
Autoservice Beers, Butter 35 in Obdam. Telefoon: 0226-452145. Meer informatie staat op www.autoservicebeers.nl (aan de website wordt nog verder gewerkt) en op de Facebookpagina.

Artikel geplaatst op zondag 14 januari 2018 - 06:00