Rodi

‘Wij zijn klaar voor de toekomst’
Adviesbureau Dekker trots op verbouwing

Het team van Adviesbureau Dekker geeft klanten een persoonlijk advies. (Foto: Vincent de Vries / Rodi Media)

OBDAM – “Na een grondige verbouwing zijn we met ons kantoor volledig klaar voor de toekomst”, vertelt Arthur Dekker van Adviesbureau Dekker. “Met behulp van een styliste hebben we een geheel nieuw interieur en indeling”.

Prachtige kleuren en materialen zijn gebruikt voor de vernieuwde uitstraling. “We hebben twee spreekkamers ter beschikking én een nieuwe manier van werken. Ons team maakt gebruik van bureaus die in hoogte verstelbaar zijn, waarbij er staand gewerkt kan worden en met ergonomisch stoelen voor een actieve zithouding.”
Duurzaam

Met LED verlichting in het kantoor en zonnepanelen op het dak is het kantoor volledig zelfvoorzienend. Tevens kunnen klanten een digitale presentatie bekijken van het huizenaanbod van Dekker Makelaardij, onderdeel van het Adviesbureau Dekker. "Men kan natuurlijk altijd binnenlopen voor vragen en informatie”, zegt Arthur.
Vertrouwde service

“Wat blijft is de vertrouwde service en persoonlijke aandacht op gebied van hypotheken, verzekeringen, RegioBank en administraties. Samen met de klant gaan we op zoek naar de beste financiële oplossing”, meldt Arthur. “Kom gerust langs om een kijkje te nemen in ons nieuwe kantoor of maak vrijblijvend een afspraak voor uw hypotheek, verzekering, verkoop woning, bankzaken of administratie. Een attentie ligt voor iedere klant klaar.”
Adviesbureau Dekker is gevestigd aan Dorpsstraat 136 in Obdam. Voor meer informatie? Bel 0226-451431 of stuur een e-mail naar info@dekkeradvies.nl. Om een indruk te krijgen van het adviesbureau, kijk op www.dekkeradvies.nl. Ook zijn alle ontwikkelingen te volgen op www.facebook.com/adviesbureaudekker.

Artikel geplaatst op zondag 11 februari 2018 - 08:00