Rodi

Springkussenverhuur West-Friesland: ga de uitdaging aan

De junglestormbaan van zeventien meter lang staat garant voor een dag vol plezier. (Foto: aangeleverd)

DE GOORN - Springkussenverhuur West-Friesland biedt een groot assortiment voor de verhuur van springkussens, stormbanen en sport- en spelartikelen. Het bedrijf in De Goorn heeft onlangs twee nieuwe springkussens aangeschaft: eentje met een circusthema en eentje in de vorm van een kasteel voor ridders en prinsessen. "Deze springkussens zijn uniek, omdat ze vijfhoekig zijn. Bovendien hebben ze een dakje en een glijbaantje. Doordat ze niet zo groot zijn, zijn ze ideaal voor in de tuin", aldus eigenaar Dave Feld.


Daarnaast komt Springkussenverhuur West-Friesland met een stormbaan van maar liefst zeventien meter lang, met als thema 'jungle'. "Hierop kun je heerlijk klimmen, klauteren en de uitdaging aangaan met de diverse obstakels. Deze stormbaan - voorzien van een levensgrote gorilla - staat garant voor een dag vol plezier." Natuurlijk heeft het bedrijf nog veel meer springkussens in het assortiment. "Wel of geen glijbaan, met of zonder dak, interactieve spelletjes en obstakels; alles is mogelijk", benadrukt Dave. Springkussenverhuur West-Friesland verhuurt ook diverse leuke luchtkussens; van een opblaasbare rodeostier tot een pannakooi. "Daarnaast hebben we meerdere klimwanden, sportboarding/velden en leuke spelletjes te huur, geschikt voor zowel jong als oud." Op zoek naar partymaterialen voor een mooi aangekleed feest of evenement? Springkussenverhuur West-Friesland verhuurt onder andere suikerspinmachines, partytenten en diverse tafels. Geluidsinstallaties van professionele kwaliteit zijn hier ook te vinden.
Springkussenverhuur West-Friesland, Wieder 19, De Goorn. Telefoon: 06-38598204. E-mail: info@springkussenverhuur-westfriesland.nl.

Artikel geplaatst op zondag 25 februari 2018 - 06:00