Rodi

John Koomen Tuinen viert dertigjarig jubileum

John Koomen Tuinen is thuis in grote en kleine projecten voor zowel bedrijfstuinen, particuliere tuinen en semi-openbaar gebied. (Foto: aangeleverd)

WOGNUM - Hoveniersbedrijf John Koomen Tuinen vierde donderdag 1 maart zijn dertigjarig bestaan. In 1988 is de basis gelegd door eigenaar en oprichter John Koomen en inmiddels is dat uitgegroeid tot een professionele onderneming met circa 35 vaste medewerkers, aan de A.C. de Graafweg in Wognum.


Sinds de oprichting heeft het bedrijf zich ontwikkeld tot een toonaangevend bedrijf in het groen, wat bovendien in 2010 resulteerde tot ‘Duurzaamste hovenier van Nederland’. Inmiddels heeft het bedrijf ook expertises voorhanden als dak- en geveltuinen, boomverzorging, groenbeheer, natuurlijke speelplaatsen, terreininrichting, de levende tuin en nog veel meer.
John Koomen Tuinen is thuis in grote en kleine projecten voor zowel bedrijfstuinen, particuliere tuinen en semi-openbaar gebied. Voor zowel het ontwerp en advies van een groenproject, als het aanleggen en onderhouden hiervan, heeft John Koomen Tuinen de mensen en kennis in huis. In de eerste plaats gaat het er natuurlijk om wat de opdrachtgever belangrijk vindt, maar daarna wordt gekeken naar wat esthetisch het mooiste beeld is, met het juiste evenwicht tussen groen en gebruik. Het motto is niet voor niets ‘ontzorgen’.
Meer informatie en foto's zijn te vinden op www.johnkoomen.nl.

Artikel geplaatst op zondag 04 maart 2018 - 06:00