Rodi

Actieweekend Schipper Kozijnen: optimaal genieten deze zomer

Met een aluminium schuifpui is schilderen niet meer nodig. Geniet optimaal van de zomer! (Foto: aangeleverd)

OPMEER - Hoe heerlijk zou het zijn: deze zomer geen tijd en geld verspillen aan schilderwerk? Met kunststof of aluminium kozijnen en schuifpuien is schilderen nooit meer nodig en ziet de woning er jarenlang verzorgd uit. Tijdens het Schipper Actieweekend op vrijdag 23, zaterdag 24 maart (10.00-17.00 uur) en zondag 25 maart (12.00-16.00 uur) krijgen klanten alvast een zomers cadeau!


Schipper Kozijnen is sinds 1969 dé kozijnenspecialist met eigen productie, montage en servicedienst. De revolutionaire matsatijnen kleurafwerking voor de binnenzijde, buitenzijde én sponning, geeft in combinatie met de rechte hoekverbinding in het Schipper-kozijn een prachtige uitstraling die te vergelijken is met hout. Of iemand nu in een modern of klassiek huis woont, vrijstaand of in een rijtjeshuis: Schipper Kozijnen helpt graag bij het kiezen van de beste én mooiste oplossing.
Tot 30 april profiteren klanten bij aanschaf van nieuwe kozijnen van de actie 'gratis accessoires tot 500 euro', te besteden aan bijvoorbeeld horren, vensterbanken of raamdecoratie. Wie tijdens het Actieweekend op 23, 24 of 25 maart opdracht geeft, krijgt daarbij bovendien een fraaie DrumGrill ter waarde van 119 euro. Informeer bij de verkoopadviseur naar de actievoorwaarden.
Benieuwd hoe kunststof en aluminium kozijnen worden gemaakt bij Schipper Kozijnen? Regelmatig wordt in Opmeer de Schipper Kozijnen Tour georganiseerd met een uitgebreide rondleiding in de fabriek. De eerstvolgende datum is vrijdag 23 maart om 10.00 uur. Graag wel even vooraf aanmelden via www.schipperkozijnen.nl/rondleiding. De showroom in Opmeer is te vinden aan De Veken 21.

Artikel geplaatst op zondag 18 maart 2018 - 06:00