Rodi

Nieuwe showroom Richmond Interiors officieel geopend

(Foto: Vincent de Vries/RM)

OBDAM - De showroom van Richmond Interiors in het spiksplinternieuwe pand aan de Butter 17 in Obdam is sinds afgelopen december al te bezoeken, maar donderdag 5 april werd het pand officieel op feestelijke wijze geopend. "Alle puntjes zijn nu op de i gezet", vertelt Anne-Roos Tiggeler enthousiast. Samen met haar vader Lex sr. en broer Lex jr. staat zij aan het roer van dit mooie familiebedrijf. "We zijn allemaal ontzettend trots op het resultaat."


28 september 2016 was voor Richmond Interiors een tragische dag. Het bedrijfspand ging in vlammen op en brandde volledig af. "Gelukkig konden we na die vreselijke gebeurtenis snel doorpakken. Samen met het personeel hebben we de schouders er flink onder gezet en al gauw konden we weer op volle toeren draaien met een tijdelijke showroom op de Butter 1. En inmiddels is op de oude plek dus een heel nieuw pand verrezen. Hier kunnen we op maar liefst vijftienhonderd vierkante meter onze brede collectie laten zien."
Klanten vinden in de sfeervolle showroom vijftien verschillende sfeerkamers die in diverse stijlen zijn ingericht. "Onze collectie biedt voor ieder wat wils. Landelijk, industrieel of juist heel 'shiny' met een luxe uitstraling; we laten het hier allemaal zien. Maar wat ik ook heel leuk vind, is om al die verschillende stijlen met elkaar te mixen. Dat pakt vaak heel verrassend uit!" Alle meubelen van Richmond Interiors worden in eigen beheer ontworpen, ontwikkeld en geproduceerd. Naast een aantal bestaande klassiekers worden jaarlijks nieuwe collecties toegevoegd. "We gaan met onze tijd mee, dat vinden we heel belangrijk. Daardoor vinden klanten bij ons altijd het nieuwste van het nieuwste. En ook goed om te weten: de prijzen proberen we steeds zo scherp mogelijk te houden."
Kom de nieuwe showroom bewonderen aan de Butter 17 in Obdam. Openingstijden: maandag tot en met zaterdag van 10.00 tot 16.30 uur. Meer informatie: www.richmondinteriors.nl. Op deze site is ook een groot deel van de collectie - waaronder kasten, salon- en bijzettafels, dressoirs, wandtafels en woonaccessoires - te zien.

Artikel geplaatst op dinsdag 10 april 2018 - 10:33