Rodi

Nieuwe bedrijfsruimte voor Jurgh Car Detailing
Specialist in exclusieve autoverzorging

De nieuwe werkplaats in De Goorn is ruim 375 vierkante meter groot; perfect voor alle exclusieve projecten. (Foto: aangeleverd)

DE GOORN - Jurgen Hesselink van Jurgh Car Detailing begon ruim drie jaar geleden met detailen van auto’s. Hiermee maakte hij van zijn hobby zijn werk. Dit deed hij op honderd vierkante meter. Inmiddels is het bedrijf verder gegroeid en is het tijd voor een grotere ruimte. Onlangs opende Jurgen daarom zijn nieuwe detailstudio en winkel aan de Hand-Eg 5a in De Goorn. De nieuwe werkplaats is ruim 375 vierkante meter groot; perfect voor alle exclusieve projecten.


Jurgen is geroemd om zijn passie en enthousiasme voor het detailen en glascoaten van alle soorten auto’s en merken zoals Ferrari en Porsche. Klanten uit binnen- en buitenland weten hem te vinden. Vanuit het grotere bedrijfspand kan Jurgen nu meer klanten en grotere projecten aannemen. Jurgh Car detailing biedt ook diensten als het wrappen van auto’s, XPEL antisteenslagfolie, tinten van ramen, velgherstel en het herstellen van kleine schades. Daarnaast kunnen klanten hier terecht voor uitdeuken zonder spuiten en het aanschaffen van alle middelen om de auto te wassen en beschermen. Uiteraard voorzien van de juiste adviezen.
Kom langs aan de Hand-Eg 5a in De Goorn voor advies over een van de professionele behandelingen, een van de diensten, het kopen van wasproducten of het wassen en beschermen van de auto. Meer informatie: www.detailing.nl.

Artikel geplaatst op zondag 22 april 2018 - 06:00