Rodi

Zorgeloos fietsseizoen met Fietsvoordeelshop

Fietsvoordeelshop beschikt over een zeer ruim assortiment; voor iedereen is hier een passende fiets te vinden. (Foto: aangeleverd)

HEERHUGOWAARD / OPMEER - Het fietsseizoen is begonnen; tijd om er heerlijk opuit te trekken! Op zoek naar een goede fiets om volop van het mooie weer te genieten? Kom langs bij Fietsvoordeelshop in Opmeer of Heerhugowaard.


"Vooral de elektrische fietsen zijn steeds meer in trek", laat Niels Vriend vanuit de winkel in Heerhugowaard weten. "Een elektrische fiets, ook wel e-bike genoemd, kent vele voordelen ten opzichte van een gewone stadsfiets. Dankzij de trapondersteuning kan iedereen zonder al te veel moeite veel grotere afstanden afleggen. En bij tegenwind zorgt een e-bike voor dat extra duwtje in de rug." Bij Fietsvoordeelshop zijn alle bekende merken aanwezig, zoals Batavus, Gazelle, Sparta en Koga. "Gewoon goede fietsen, waar wij bovendien altijd een leuke korting op geven", benadrukt Niels. "Wie de elektrische fiets een keer wil uitproberen, is bij ons van harte welkom. Maak een proefrit en ontdek dat een elektrische fiets echt niet heel duur hoeft te zijn. Wij bieden uitstekende Leopard-fietsen (eigen merk van Fietsvoordeelshop, red.), die al verkrijgbaar zijn vanaf 999 euro."
Service staat bij Fietsvoordeelshop hoog in het vaandel. "In onze eigen werkplaats, die in elke winkel te vinden is, werken gecertificeerde monteurs. Daarnaast hebben we een servicebus die aan huis komt. De klant profiteert bij ons van veel gemak en een prima service, zoals mensen die gewend zijn van echte fietsenmaker." Fietsvoordeelshop beschikt over een zeer ruim assortiment; voor iedereen is hier een passende fiets te vinden. "De fietsen kunnen we bovendien snel leveren, doordat we dankzij ons grote magazijn heel veel op voorraad hebben."
Het adres in Heerhugowaard is Middenweg 205, in Opmeer is de winkel te vinden aan de Koninginneweg 99. Naast winkels in Heerhugowaard en Opmeer heeft Fietsvoordeelshop ook filialen in Amersfoort en Amstelveen. Meer informatie is te vinden op www.fietsvoordeelshop.nl.

Artikel geplaatst op zondag 06 mei 2018 - 06:00