Rodi

Inrichting nieuw onderkomen Krul Alltech krijgt vorm

In het nieuwe pand presenteert Krul Alltech belevingsruimtes, zodat de klant kan zien hoe de haardpresentatie er in de woonkamer uitziet. (Foto: aangeleverd)

OPMEER / BENNINGBROEK - In het nieuwe pand van kachels- en haardenspecialist Krul Alltech in Benningbroek wordt nog hard gewerkt aan de inrichting. Het vertrouwde onderkomen in Opmeer blijft straks gewoon open. Dat wordt benut voor outletverkoop. De hoofdvestiging wordt het voormalige bankkantoor in Benningbroek.


"We willen nog meer beleving bieden", vertelt Roy Krul. "Daartoe gaan we samenwerken met een natuursteenleverancier en een meubelmaker. We presenteren belevingsruimtes, zodat de klant kan zien hoe de haardpresentatie er in de woonkamer uitziet." De adviseurs van Krul Alltech kunnen de klant nu al via digitale hulpmiddelen een driedimensionaal beeld geven van de diverse mogelijkheden.
Krul Alltech loopt voorop in de markt. Zo staan HR-kachels bekend om hun lage stookkosten en hoge rendement, maar het Opmeerse bedrijf heeft exemplaren met een energieverbruik dat voldoet aan het EcoDesign dat pas rond 2021 wettelijk van kracht wordt. Ook komen steeds meer houtcv- en pellet-cv-ketels onder de aandacht. "Dat is het gevolg van het feit dat onduidelijk is of warmtepompen wel op grote schaal ingezet kunnen worden om het gasverbruik in woningen te vervangen." De oorsprong van Krul Alltech ligt in de verkoop van houtkachels. "Verwarmen door middel van pelletkachels en -ketels staat volop in de belangstelling. Wist u dat een pelletketel op de cv gecombineerd kan worden met een warmtepomp? Niet alleen vanwege de gasdiscussie, maar ook omdat ze veel minder fijnstof uitstoten." Wanneer de energietransitie voltooid is, is niet duidelijk. Datzelfde geldt voor de opening van het nieuwe pand aan de Dr. De Vriesstraat 16 in Benningbroek. Het voorlopige doel is om het in september in gebruik te nemen. Houd de website en de Facebookpagina in de gaten.
Krul Alltech, De Veken 121, Opmeer. Telefoon: 0226-357900. E-mail: info@krulalltech.nl . Website: www.krulalltech.nl .

Artikel geplaatst op zondag 01 juli 2018 - 06:00