Rodi

Veel activiteiten tijdens Jaarmarkt Opmeer

Gezellig shoppen tijdens de Jaarmarkt Opmeer. (Foto: aangeleverd)

OPMEER – De winkeliersvereniging van Opmeer/Spanbroek verzorgt op de eerste zaterdag in september voor de 32e keer de jaarmarkt. Velen kijken al lang uit naar deze feestelijke markt en de marktkraamhouders en winkeliers doen er alles aan om de bezoekers een gezellige dag te bezorgen. Dit jaar is iedereen zaterdag 1 september van harte welkom!


Als het weer meewerkt, rekent de jaarmarktcommissie op een gezellige dag en goede zaken voor de marktkooplui. Publiek kan meedoen aan de stempelactie, met een totale waarde van 1.425 euro aan prijzen. De actie loopt tot en met zaterdag 1 september, de dag van de jaarmarkt. De deelnemende winkeliers zijn te herkennen aan de gele jaarmarktposter in hun etalage. Elke klant spaart vier verschillende stempels van de deelnemende winkeliers. Elke betalende klant krijgt een stempel, ongeacht het aankoopbedrag. De volle kaart kan alleen ingeleverd worden op zaterdag 1 september in de daarvoor bestemde bus bij de evenementenwagen. Trekkingen: ingeleverd voor respectievelijk 11.00 uur, trekking om 11.00 uur. Ingeleverd tussen 11.00 uur en 13.30 uur, trekking om 13.30 uur; ingeleverd tussen 13.30 en 16.00 uur, trekking om 16.00 uur. De winnaars moeten wel persoonlijk aanwezig zijn.
De With Love-band speelt weer vrolijke noten en loopt over de hele markt. Sportcentrum De Weyver geeft demonstraties op het plein bij Cece Kidswear. Op de markt staan twee springkussens, een Kop van Jut en een draaimolen, waarin de kinderen een gratis ritje kunnen maken! Op het Burgemeester de Leeuwplein zijn zitjes gemaakt waar bezoekers genieten van een kop koffie, een biertje of een wijntje, onder genot van de gezelligste muziek. De Koffieshop Bij MO en Café Vroeg of Laat/Club VOL doen er alles aan om het de bezoekers naar hun zin te maken.
Kom zaterdag 1 september tussen 10.00 en 16.30 uur naar de jaarmarkt in het centrum van Opmeer!

Artikel geplaatst op zaterdag 25 augustus 2018 - 06:00

Foto'sReacties (0)


Reageer