Rodi

4 Ever Kidz bestaat zeven jaar

O'Chill biedt een vrolijke, speelse collectie speciaal voor meisjes. (Foto: aangeleverd)

DE GOORN - Het is zaterdag 1 september alweer zeven jaar geleden dat 4 Ever Kidz haar deuren opende aan De Goorn 53a in De Goorn. "Dat vieren we die dag graag met onze klanten", laat mede-eigenaresse Marja weten. "Deze dag houden we een soort mini-lappendag met een kleine braderie voor de winkel. Alle zomerrestanten gaan met zeventig procent korting weg en voor ieder kind ligt een leuke attentie klaar."In de gezellige winkel van moeder Marja en dochter Danielle zijn leuke, mooie, hippe en stoere outfits voor kinderen te vinden. Voor elke portemonnee biedt 4 Ever Kidz een leuke collectie. Marja en Daniëlle staan nog met even veel enthousiasme in de winkel als zeven jaar geleden. "We hebben wel een moeilijke periode achter de rug", vertelt Marja. "Bijna twee jaar geleden verloor Daniëlle haar man. Inmiddels heeft zij de draad weer opgepakt. De winkel geeft haar een hoop vreugde. Dat is mooi om te zien."
4 Ever Kidz heeft onlangs een aantal merken toegevoegd aan het assortiment, waaronder Nik & Nik, Quapi en O'Chill. Met de Nik & Nik-collectie kunnen kids eindeloos combinaties maken, om daarmee verschillende looks te creëren. Een collectie met een knipoog! De Quapi-collectie kenmerkt zich door kleurrijke materialen, veel uitgewerkte details en vrolijke prints. O'Chill biedt een vrolijke, speelse collectie speciaal voor meisjes. Veel jurkjes, veel fun items en heel veel kleur. "Ook tijgerprintjes zijn, met name bij de meisjeskleding, helemaal in", vult Marja aan. Verder staat 4 Ever Kidz bekend om de grote collectie jeans, met heel veel jogjeans voor jongens en meisjes die erg comfortabel zitten. De merken die verkocht worden zijn onder andere Vingino, Jubel, Sturdy, Bleu seven, Cars, Dutch dream, Dirkje, Noppies, Feetje en Lofff. "Natuurlijk kunnen klanten nu ook onze grote collectie winterjassen bewonderen. Bontkragen en langere modellen zijn helemaal de trend deze winter. Bij elke jas verkopen we bovendien leuke bijpassende sjaals en mutsen. De jassen worden erg goed verkocht, dus wees er snel bij!" Ten slotte kunnen klanten in de winkel ook terecht voor kleine cadeautjes, zoals boekjes, knuffels, slabbetjes en rompers.
De winkel van 4 Ever Kidz is te vinden aan De Goorn 53a in De Goorn. Telefoon: 0229-540739. Bezoekers kunnen voor de deur gratis parkeren. Er zijn cadeaubonnen verkrijgbaar en de winkel heeft ook een webshop: www.4everkidz.nl.

Artikel geplaatst op zondag 26 augustus 2018 - 06:00


Reacties (0)


Reageer