Rodi

Spirituele familiebeurs

DE GOORN - De Gevende Handen organiseert zondag 30 september een spirituele familiebeurs in Eetcafé 70 (Zaal Dolleburg), De Goorn 70 in De Goorn.


Inzicht krijgen, kansen en vooruitzichten, de haalbaarheid van ambities; op de beurs vinden bezoekers antwoorden over de meest uiteenlopende onderwerpen. Ontmoet de ervaren deelnemers tijdens een inspirerend gesprek. Met behulp van kaartleggen (zoals Lenormand-, engelen- en tarotkaarten), fotolezen (of andere voorwerpen), numerologie, massage, lifecoaching, auratekenen en/of -lezen, wastekenen, helderziende waarnemingen en meer kunnen bezoekers antwoorden vinden op vragen. Een mogelijkheid om kennis te maken met of verdieping te zoeken in het spirituele. Verder kunnen belangstellenden consulten nemen, massages ondergaan, ervaringen uitwisselen en artikelen kopen zoals boeken, gezondheidsstenen, sieraden, beelden, natuurlijke oliën en edelstenen.
De beurs is interessant voor jong en oud en geopend van 12.00 tot 17.00 uur. Entree: vijf euro (kinderen tot twaalf jaar gratis en onder volwassen begeleiding). Per consult/massage van circa twintig minuten is de prijs maximaal tien euro. Bezoek eens www.degevendehanden.org en www.facebook.com (de gevende handen spiritueel).

Artikel geplaatst op zondag 23 september 2018 - 06:00