Rodi

Spirituele familiebeurs

OBDAM - De Gevende Handen houdt zondag 21 oktober een spirituele familiebeurs in dorpshuis De Brink, Dorpsstraat 155 in Obdam. Bezoekers vinden hier antwoorden op de meest uiteenlopende vragen en onderwerpen, zoals: grip krijgen op een situatie, inzicht krijgen, kansen en vooruitzichten en de haalbaarheid van ambities.


Ontmoet de ervaren deelnemers tijdens een inspirerend gesprek. Met behulp van kaartleggen (zoals Lenormand-, engelen- en tarotkaarten), fotolezen (of andere voorwerpen), numerologie, helderziende waarnemingen, lifecoaching, auratekenen en/of -lezen, intuïtief tekenen, massage en meer kunnen bezoekers antwoorden krijgen op hun vragen. Een mogelijkheid voor belangstellenden om kennis te maken met of verdieping te zoeken in het spirituele. Verder is het mogelijk om een consult te nemen, een massage te ondergaan, ervaringen uit te wisselen en artikelen te kopen zoals boeken, gezondheidsstenen, sieraden, beelden, natuurlijke oliën en edelstenen.
De beurzen van De Gevende Handen staan bekend om hun ongedwongen sfeer. Kom langs tussen 12.00 en 17.00 uur. De entree is vijf euro (kinderen tot twaalf jaar - onder begeleiding van een volwassene - hebben gratis toegang. Per consult of massage (twintig minuten) betalen bezoekers maximaal tien euro. Kijk voor meer informatie op www.degevendehanden.org en www.facebook.com (de gevende handen spiritueel).

Artikel geplaatst op zondag 14 oktober 2018 - 06:00