Rodi

Glas autobedrijf: hét adres voor onderhoud aan de auto

Het team van Glas Autobedrijf in Hoogwoud. (Foto: aangeleverd)

HOOGWOUD – Glas autobedrijf verleent al bijna zeventig jaar goede service voor betaalbare prijzen. Het team is goed op de hoogte van de huidige techniek. Zij doet veel om dit actueel op pijl te houden. Binnen het team hebben twee werknemers de onderscheiding Tech Master bij Opel behaald. De ontwikkeling in de autowereld gaat namelijk snel en dan is kennis van de huidige techniek van groot belang.


Het streven naar zo weinig mogelijk uitstoot gaat niet vanzelf. Houd de auto in goede conditie en voorkomt complicaties. Wie onverhoopt toch pech heeft, kan gebruik maken van de na onderhoud verstrekte pech op weg service. Dit zorgt ervoor dat de bestuurder snel weer onderweg is naar zijn bestemming.
Nu de winter eraan komt, is Glas autobedrijf volop bezig met winterbandenwissels en het in conditie houden van airco’s. Deze moeten in dit jaargetijde goed werken om de ramen droog te houden, voor een beter zicht op de weg. De airco wordt gereinigd, zodat er een frisse lucht in het interieur hangt.
Het samenwerkingsverband tussen Opel, Peugeot en Citroën leverde mooie resultaten op; de Opel Crossland X en de Grandland X zijn de eerste auto’s die het resultaat zijn van een mooie mix van Duitse degelijkheid en Frans comfort. De kersverse Opel Combo gooit hoge ogen in de wereld van de bestelauto en de personenauto is een ruime familie-auto. Glas autobedrijf is service dealer en voeren het onderhoud en garantie voor haar klanten uit.
Glas autobedrijf heeft een grote voorraad jonge auto’s in de verwarmde showroom staan. Ook levert zij nieuwe auto’s van elk merk en inruil is geen probleem. Op de vernieuwde website www.glasautobedrijf.nl staan alle auto met foto’s, zodat men zich rustig kan oriënteren.

Artikel geplaatst op maandag 19 november 2018 - 15:13