Rodi

Vekenplaza: gewilde huisvesting voor lokale ondernemers

Een impressie van het te realiseren bedrijfsverzamelgebouw. (Afbeelding aangeleverd)

OPMEER - Burgemeester Gertjan Nijpels van Opmeer slaat maandag 26 november de eerste paal voor de bouw van het bedrijfsverzamelgebouw Vekenplaza op bedrijventerrein de Veken in Opmeer. Het gasloze project met in totaal 24 units is ontwikkeld door Schooten projectontwikkeling. Veelal lokale ondernemers uit de bouw- en nijverheid hebben inmiddels een unit van zestig vierkante meter gekocht.


Verkopend makelaar Rob Taams: "Veelal startende ondernemingen willen in deze uitstekende economische omstandigheden groeien en investeren in de toekomst. De aankoop van een eigen unit op een centraal gelegen bedrijventerrein in de buurt is hierbij een mooie stap." Het project is voor de regio Opmeer een schot in de roos. De ruimtebehoefte bij vooral startende ondernemers die nu huren of van huis uit werken blijkt groot. De oplevering van dit project is gepland in Q2 van 2019 en wordt gerealiseerd door aannemingsbedrijf A. Tuin uit Den Helder.
Neem voor meer informatie over nog beschikbare units contact op met Taams Makelaars & Taxateurs in Spanbroek: info@taamsmakelaardij.nl.

Artikel geplaatst op zondag 25 november 2018 - 06:00