Rodi

Groot jubileumontbijt Schipper Kozijnen

De opening van het jubileumjaar werd afgetrapt met een feestelijk ontbijt. (Foto: aangeleverd)

OPMEER - Schipper Kozijnen bestaat vijftig jaar. Het jubileum werd 7 januari afgetrapt met een feestelijk ontbijt voor alle 220 medewerkers in de recent gerealiseerde fabrieksuitbreiding. Tevens is de huisstijl van het Noord-Hollandse familiebedrijf in een nieuw jasje gestoken. Het vertrouwde logo met de kubus is daarbij opgefrist.


Algemeen directeur Jurian Tabbers over deze mijlpaal: “Het bereiken van dit vijftigjarig jubileum is voor ons een hele feestelijke gebeurtenis. Verspreid over het jaar organiseren we festiviteiten om ons bedrijf, de medewerkers en onze klanten in het zonnetje te zetten. Tegelijkertijd is het een moment om stil te staan bij de ontwikkeling die we als bedrijf doormaakten. Ik ben ongelofelijk trots op onze mensen en hetgeen we samen hebben neergezet”.
Tabbers vertelt enthousiast over de nieuwe huisstijl: “We kiezen voor een nieuwe eigentijdse uitstraling, maar heel nadrukkelijk met het behoud van onze vijftigjarige historie. In het logo staat onze familienaam centraal. We realiseren ons goed dat het renoveren van een woning een ingrijpende gebeurtenis is. Daarbij zien we het als onze taak om dit traject zorgeloos te laten verlopen. Dit begint met oprechte aandacht, maar wordt vervolgens bevestigd in élke stap van het proces: in het meedenken, de vindingrijke oplossingen, de kwaliteit van mensen én producten, in de aanpak en uitvoering van de werkzaamheden en de nazorg. Dat is de kracht van Schipper en dit vatten we samen in onze nieuwe slogan Zorgeloos meer wooncomfort”.

Thuisbasis

Met als thuisbasis Opmeer en showrooms in het hele land is Schipper een grote werkgever. Eentje waar mensen met plezier werken, vaak al heel lang. “We realiseren ons goed hoe bijzonder dat is. We investeren in onze medewerkers en organisatie, zodat we blijven ontwikkelen en groeien. Want de toewijding en het enthousiasme van onze mensen vormen de solide basis van ons succes. En samenwerken is bij ons echt samenwerken”, benadrukt Tabbers.
De wereld verandert en dat geldt ook voor Schipper Kozijnen. Hierin worden grote stappen gezet en in de ogen van Tabbers is die professionaliseringsslag soms best spannend. “Maar we doen het zoals we alles doen: op de Schipper-manier. Met korte lijnen en vanuit een groot maatschappelijk verantwoordelijkheidsgevoel. Zo werken we nauw samen met De Verbinding, een fabriek voor doven en slechthorenden. We koesteren de waarden van het familiebedrijf dat we van oudsher zijn.”
Schipper Kozijnen heeft een eigen fabriek in Opmeer en winkels in Opmeer, Amstelveen, Gouda, Zwolle, Groningen, Leeuwarden en Katwijk en biedt een totaalpakket rond kunststof en aluminium kozijnen, deuren, schuifpuien, dakkapellen, vliesgevels, entree- en winkelpuien. Het bedrijf is te vinden aan De Veken 201 in Opmeer. Kijk voor meer informatie op www.schipperkozijnen.nl.

Artikel geplaatst op dinsdag 08 januari 2019 - 08:41