Rodi

Subway-restaurant met drive-thru aan A8
Zesde vestiging eigenaar Robert Metz

De nieuwe Subway in Oostzaan. (Foto: aangeleverd)

OOSTZAAN - Op de Thorbeckeweg nabij Oostzaan is het een komen en gaan van auto's. "De perfecte plek voor een Subway-restaurant met drive-thru", vond ondernemer Robert Metz. Daarom opende hij hier woensdag 14 december zijn zesde vestiging, die zeven dagen per week geopend is. Een mooie stap voor Metz en zijn personeel: "We zijn een groot bedrijf aan het worden."


De nieuwe Subway-vestiging ligt op bedrijventerrein De Ambacht aan de Thorbeckeweg nabij Oostzaan. Eigenaar Robert Metz: "Hier rijden dagelijks circa 36.000 auto's langs. Onder deze automobilisten zijn ongetwijfeld fans van de Spicy Italian, de Chicken Teriyaki en andere lekkere Subs. Zij rijden zo door de drive-thru voor een Sub 'to go' of ze parkeren gratis op een van de vele plekken om in ons restaurant van een versbereide Sub te genieten."
Metz, die al eerder Subway-vestigingen opende in Lelystad, Almere, Amersfoort en Nieuwegein, heeft zijn ambities meer dan waargemaakt. Zijn carrière begon in de IT, maar enkele jaren geleden maakte hij een switch die tot op de dag van vandaag goed bevalt. "Met inmiddels zes vestigingen zijn we een groot bedrijf aan het worden. Dat biedt alleen maar voordelen. We hebben personeel meer te bieden. Voor talentvolle medewerkers hebben we meer mogelijkheden voor opleiding en er zijn meer doorgroeimogelijkheden."
De nieuwe vestiging van Subway is op werkdagen geopend van 7.00 tot 23.00 uur en in het weekend van 10.00 tot 23.00 uur. In het restaurant is plek voor veertig gasten. In de lente wil Metz uitbreiden met dertig plekken op het terras.

Artikel geplaatst op woensdag 14 december 2016 - 14:53