Rodi

(Advertorial)
Wat kunt u besparen op uw hypotheek?
Nieuw hypotheekadvieskantoor in Oostzaan

De Oostzaanse hypotheekadviseur Sander Wit bij de bouw van fase 2 ‘Wonen aan het Twiske’ in Oostzaan. (Foto: aangeleverd)

OOSTZAAN - Heeft u een eigen woning in bezit en wilt u ook profiteren van die historisch lage hypotheekrente? Maak dan nu kennis met Sander Wit van Rodenhuis Financiële Dienstverlening uit Oostzaan. "In 80 procent van de gevallen kan ik zorgen voor goedkopere maandlasten."


Sander Wit (44) van Rodenhuis Financiële Dienstverlening kent de regio als geen ander, hij is geboren en getogen in Oostzaan. Rodenhuis heeft al verschillende vestigingen in Amsterdam, Landsmeer en Purmerend. Nu is er ook een kantoor in Oostzaan. Hypotheekadviseur Sander Wit: "Veel mensen met een koophuis vragen zich of zij ook kunnen profiteren van de lage rente. Is het voor mij ook interessant? Maar hoe zit het dan met boetes? En waar vind ik een betrouwbaar advies? In tegenstelling tot bij voorbeeld banken kan ik onafhankelijk adviseren wat de goedkoopste en beste hypotheek is. Ik stel het belang van de klant voorop, doorzoek het aanbod van meer dan 30 hypotheekverstrekkers en kan daardoor goedkopere maandlasten realiseren."

Allerlaagste rente
Naast de onafhankelijke expertise onderscheidt Rodenhuis zich ook door een persoonlijke benadering. Sander Wit: "Ik denk graag met de mensen mee. Nu is het moment om te profiteren van de allerlaagste rente. En als je ons belt, krijg je nog gewoon een betrokken contactpersoon aan de lijn in plaats van een computergestuurd callcenter."
Rodenhuis richt zich niet alleen op bestaande huizenbezitters maar ook op starters in de woningmarkt en doorstromers die een ander huis wensen. Sander Wit begeleidt klanten (ook ondernemers!) vanaf het eerste vrijblijvende hypotheekgesprek tot aan de afspraak bij de notaris. Ook helpt hij na de koop met het aanvragen van de belastingvoordelen en ontvangt u een alert als blijkt dat er goedkopere maandlasten mogelijk zijn. Uiteraard kunt u ook bij Rodenhuis terecht met vragen over uw woonverzekeringen of zakelijke verzekeringen.
Waarom Rodenhuis? Onafhankelijk advies en de beste deal (ze vergelijken voor u alle hypotheekverstrekkers op rentetarieven en voorwaarden). Eerste gesprek altijd vrijblijvend en gratis! Gemak; Sander Wit komt graag bij u langs. Sander Wit helpt u graag verder: 075-8200381.

Artikel geplaatst op maandag 23 januari 2017 - 10:33