Rodi

(Advertorial)
Strijd tegen buikvet
Beproefd afslankconcept nu nieuw bij Sportstudio ADZ

OOSTZAAN - De buik wordt door veel mensen beschouwd als de belangrijkste probleemzone. Als de broek strak zit en de riem een gaatje ruimer moet, dan frustreert dat vaak enorm. Diëten en sporten zorgen er weliswaar voor dat er over het hele lichaam afgeslankt wordt, maar meestal pas in de laatste plaats rond de buikzone. Daar komt nu verandering in, want er is een oplossing gevonden voor dit probleem: de Airpressure Bodyforming methode.


Deze methode, waarbij gebruikt maakt van de gepatenteerde Slim Belly buikband, zorgt ervoor dat buikvet op een natuurlijke en gezonde manier aanzienlijk vermindert. De Slim Belly wordt gebruikt in combinatie met cardio/conditie-apparatuur of in speciale groepslessen zoals Spinning, Total Body Workout of Cross Circuit lessen. De werking is reeds door het IMSB Austria (Institut für medizinische und sportwissenschaftliche Beratung) in een wetenschappelijk onderzoek bevestigd: met de Slim Belly wordt acht keer meer vetverbranding gerealiseerd.* "We hebben al heel veel goede berichten over de Slim Belly gehoord. Daarom hebben we besloten deze afslankmethode zelf te gaan testen bij Sportstudio ADZ. De eerste resultaten zijn veelbelovend, onze leden zijn erg enthousiast. Met de Slim Belly kun je eindelijk lokaal afslanken bij de buik. En binnen vier weken tijd worden duidelijk zichtbare, voelbare en meetbare resultaten geboekt", vertelt Laura Brokking eigenaresse van Sportstudio ADZ.
Om de resultaten van het IMSB onderzoek in de praktijk te kunnen bevestigen, worden 40 testpersonen (m/v) gezocht in de omgeving van Oostzaan.. Het onderzoek beslaat vier weken met drie trainingen per week a 30-40 minuten, waarbij de Slim Belly gebruikt wordt. De deelnamebijdrage is 19,90 euro per week. Voor aanvullende informatie en aanmelding kan tot uiterlijk 15 maart contact worden opgenomen met Sportstudio ADZ via 075-6844700.

Artikel geplaatst op maandag 06 februari 2017 - 10:51