Rodi

(Advertorial)
Een gezonde en frisse mond, wie wil dat nou niet?

Janneke Lagerwaard. (Foto: aangeleverd)

OOSTZAAN -De mondhygiënist is de specialist in preventieve mondzorg. Van 20 tot en met 24 maart is de vijfde editie van de Week van de Mondhygiënist. Maak kennis met de mondhygiënist en kom vrijblijvend langs dagelijks tussen 16.30 en 18.00 uur voor gratis mondzorgadvies en al je vragen over mondverzorging bij Zuid5 Praktijk voor Mondhygiëne Janneke Lagerwaard aan het Zuideinde 5 in Oostzaan.


Ontvang gratis een mini tandpasta en mondspoelmiddel. Ook is het mogelijk gratis de conditie van je tandvlees te laten meten. Wanneer is een bezoek aan de mondhygiënist aan te raden?
- als het tandvlees gaat bloeden bij het poetsen
- tanden en kiezen los gaan staan
- het tandvlees rood en gezwollen is
- het tandvlees terugtrekt
- er regelmatig gaatjes ontstaan
- tandsteen of aanslag op het gebit ontstaat
- er een vieze smaak of adem is
- wanneer mondverzorging om wat voor reden een probleem is.
Ook als je diabetes of hart- en vaatziekten hebt of als je zwanger bent, is een bezoek aan de mondhygiënist zeker aan te raden. De praktijk van Janneke Lagerwaard is gevestigd in het centrum van Oostzaan, direct gelegen naast het gemeentehuis. Maak een afspraak voor een gebitsreiniging bij Zuid5 Praktijk voor Mondhygiëne Janneke Lagerwaard. 24 jaar ervaring en geregistreerd in het Kwaliteitsregister Mondhygiënisten. Mondhygiëne wordt in de meeste aanvullende tandartsverzekeringen 75-100 procent vergoed. In je zorgpolis kun je terugvinden welke vergoeding voor jou geldt. Geen verwijzing nodig van een tandarts, jeugd tot 18 jaar gratis. Janneke Lagerwaard is vrijgevestigd mondhygiënist, werkt volledig zelfstandig en geeft dan ook onafhankelijke adviezen. Zuid5 Praktijk voor Mondhygiene Janneke Lagerwaard, Zuideinde 5 in Oostzaan, www.zuid5.nl, 075-6165754. Facebook: de mondhygiënist. Gaatjes voorkomen is beter dan gaatjes vullen!

Artikel geplaatst op maandag 20 maart 2017 - 11:27