Rodi

Genieten bij Twiske Haven

Het terras van Twiske Haven. (Foto: aangeleverd)

OOSTZAAN - Bij Twiske Haven kan men heerlijk genieten van food, boats en events. Midden in de natuur en toch vlak bij de stad. "Wij houden van het buitenleven en delen dat graag met onze gasten. U bent bij ons welkom voor goed en eerlijk eten en drinken en inspirerende activiteiten. Een relaxte plek met een stoere uitstraling waar iedereen op zijn gemak is en er even helemaal uit is", aldus Twiske Haven.


"Kom ons nieuwe recept proeven! Neem de relaxte sfeer van een strandtent. Doe daar een vleugje landleven bij en mix dat met de levendigheid van een jachthaven. Voeg daar naar wens een spetterende wateractiviteit aan toe om het geheel op smaak te brengen en serveer deze heerlijke dag op een bord van gastvrijheid. Welkom bij Twiske Haven! Verjaardag, familiedag of bedrijfsuitje in de natuur. Twiske Haven is de perfecte evenementenlocatie, midden in de natuur en toch dicht bij de stad, waar men samen met anderen kan genieten, relaxen, actief bezig kan zijn en inspiratie op kan doen. Een plek waar iedere gast op zijn gemak is, comfortabel, relaxed en er even helemaal uit. Zonder stress, want wij zorgen, ook op de dag zelf, dat alles goed geregeld is."
"Vrolijk Pasen! Vier het voorjaar bij Twiske Haven met een paasbrunch of paasdiner op 1e en 2e Paasdag. Kijk goed om je heen voordat je aan tafel gaat! Misschien vind je dan een paar verstopte paaseieren. 16 en 17 april om 11.30 uur wordt gezamenlijk de zoektocht naar paaseieren gestart. Vind jij het Gouden EI? Dan krijg je een extra verrassing om op te eten. Kom je ‘s avonds? Dan kun je aan tafel je eigen paasei beschilderen." Vanaf 15 april is Twiske Haven weer open voor het zomerseizoen met de bootverhuur, 7 dagen per week. Het restaurant, open op vrij-, zater- en zondag, heeft een nieuw en enthousiast keuken- en bedieningsteam. "Kom onze heerlijke verse streekproducten uitproberen! We organiseren 30 april alweer voor de 5e keer de Open Twiske Dag waarbij alle organisaties in het Twiske open huis houden. Bij ons kunt u gratis een kajak clinic volgen of proeven van live outdoorcooking in onze proeftuin."
Voor meer informatie www.twiskehaven.nl.

Artikel geplaatst op maandag 10 april 2017 - 11:51