Rodi

DreaMZ tattoo al vier jaar een begrip in Oostzaan

Milly Zwaan. (Foto: aangeleverd)

OOSTZAAN - De studio van DreaMZ tattoo is al vier jaar met succes gevestigd in Oostzaan. Milly Zwaan werkt in een gezellige, nette en laagdrempelige tattoo studio die is gelegen is aan het Noordeinde. Het is een professsionele, maar ook knusse ruimte waar ze in alle rust haar klanten ontvangt. Milly: "Het is geen donkere shop waar mensen langslopen die je kunnen zien zitten of liggen; gewoon fijn licht en vooral privé. Veel mensen geven aan dat ze dit erg prettig vinden."


Bij DreaMZ tattoo kan je een tattoo geheel naar eigen wens laten ontwerpen. Milly: "Ik luister naar je ideeën om deze te vertalen naar een passend ontwerp. Hier neem ik de tijd voor, daarnaast zijn er uiteraard ook kant- en klare voorbeelden. De meeste mensen weten echter heel goed wat ze willen en nemen plaatjes of foto’s mee. We bespreken dan hoe we een ontwerp precies naar jouw smaak kunnen maken!" Milly werkt volgens de geldige richtlijnen van de GGD. Haar werkwijze is uiteraard zeer hygiënisch en de materialen waarmee ze werkt zijn van uitstekende kwaliteit.


Themadagen

"Ik organiseer dit jaar themadagen", aldus Milly. "Ik wil diverse stijlen toevoegen aan mijn portfolio, dus zullen stijlen als old school, dotwork, blackwork, kant, paisley, cartoon, cover up, watercolor, thaise & sak yant tattoos en meer. aan de orde komen. De themadagen gaan gepaard met leuke kortingen die ik aankondig via mijn website www.dreamz-tattoo.nl ,op mijn Facebookpagina www.facebook.com/DreaMZtattoo en Instaagram @dreamztattoo. Zo vang ik twee vliegen in één klap: Ik kan mijn portfolio bijwerken met de stijlen die ik wil laten zien en de klant kan een tattoo laten plaatsen tegen een leuke korting." Kijk binnenkort op Facebook of Instagram voor de cute juni 'lace/paisley' tattoos.
Kijk voor het werk van Milly op haar website en Facebooksite en bel, mail, whatsapp 06-11302125 of stuur een bericht via messenger om een afspraak te maken voor de tattoo waar je al zo lang van droomt.

Artikel geplaatst op woensdag 12 april 2017 - 14:04