Rodi

Korver Mode presenteert najaarsmode

Ineke Doornekamp en Marcel Korver in de zaak. (Foto: aangeleverd)

OOSTZAAN - Korver Mode in Oostzaan houdt zaterdag 23 september open huis. De modezaak presenteert dan nieuwe najaarsmode voor mannen en vrouwen.


Marcel Korver: "Ons open huis is traditiegetrouw altijd extra gezellig en ideaal om geheel vrijblijvend en onder het genot van een hapje en een drankje de nieuwe collecties te komen bewonderen. Wij zien het een beetje als de kick-off van het herfstseizoen. De damescollecties zijn dit seizoen verrassend anders, met meer kleur en prints in het modebeeld. Nieuw dit najaar bij Korver Mode is het damesmerk 'Juffrouw Jansen'."
Ineke Doornekamp: "Dit merk uit Amsterdam is nieuw bij ons. Wie Juffrouw Jansen zegt, zegt vrouwelijke silhouetten en mode met een flinke dosis fun. Ook voor de mannen valt er een hoop te zien, zoals sportieve truien, pantalons, jeans, vesten, jacks en shirts, zowel in dress als casual."
"Dus als u stijlvol de herfst in wilt, kom dan zaterdag 23 september een kijkje nemen", zegt Marcel. Het is vanaf 9.30 uur open huis. Korver Mode bevindt zich op Kerkbuurt 1G in Oostzaan. Meer informatie over de modezaak is te vinden op: www.korvermode.nl.

Artikel geplaatst op maandag 18 september 2017 - 14:20