Rodi

(Advertorial)
De strijd tegen buikvet gaat door
40 extra testpersonen (m/v) gezocht

OOSTZAAN - Behoort u ook tot de grote groep mensen die ontevreden is over hun figuur? En haalt u zelfs met conditietraining en aangepaste voeding maar weinig resultaat? Goed nieuws! Sportstudio ADZ in Oostzaan heeft de oplossing voor u in huis. De nieuwe mobiele Slim Belly buikband stimuleert de doorbloeding rond de buik door lichte massage op basis van luchtdruk en verbetert daardoor de afbraak van vet.


Het resultaat van deze gepatenteerde Airpressure Bodyforming methode is afgelopen januari 2017 bij Sportstudio ADZ aangetoond tijdens een eerste onderzoek: 78 deelnemers, waarvan 67 vrouwen en 11 mannen, verminderden hun buikomvang met een ongelooflijk gemiddelde van 11,6 cm. En dat is duidelijk meer dan de claim van gemiddeld 6,8 cm. die de Slim Belly band belooft bij 96% van de deelnemers. Al na enkele trainingen zijn er duidelijk meetbare, voelbare en zichtbare resultaten. En dat op een gezonde en verantwoorde manier.
ADZ Oostzaan streeft altijd naar maximale representativiteit van de testgegevens. U kunt daarom weer meedoen aan een onderzoek. Het onderzoek duurt 4 weken met 3 keer lichte conditietraining à 30 – 40 minuten per week met de gepatenteerde Slim Belly. Bovendien krijgt u bewezen succesvolle voedingsrichtlijnen. Reserveer direct uw plek: 075-6844700. Uiterlijke aanmelddatum: 20 november. Deelname bedraagt slechts 19,90 euro per week. Vanwege de intensieve begeleiding van de deelnemers is het aantal deelnemers begrensd op 40.

Artikel geplaatst op vrijdag 13 oktober 2017 - 14:02