Rodi

De leukste glimlach is te vinden in Borrelz

Roy en Linda. (Foto: JWvD)

OOSTZAAN - Hij heet Roy, zij heet Linda. Het is het kersverse stel dat vanaf 1 november Borrelz runt. Voor Roy is een droom uitgekomen, al bijna zijn leven lang banjert hij rond in de horeca en een eigen bedrijf was zijn ultieme wens. Het caféleven is hem als het ware met de paplepel ingegoten, in dit geval een lepel advocaat. Linda komt uit een familie van slagers en derhalve zal ook het plakje worst op bijzondere momenten niet ontbreken. Echte Ossenworst, voor minder gaat ze niet.


De overname kwam vrij onverwacht, ook voor het stel zelf. Maar toen het balletje eenmaal rolde was er geen houden meer aan. Roy loopt de hele dag te glimlachen, een lach van oor tot oor. Zijn 'allessie' en steun en toeverlaat is Linda. En dat stel samen is een heerlijke toevoeging aan het Borrelzconcept. Natuurlijk geven ze een eigen twist aan het café, maar in concept blijft alles hetzelfde. Ze leven nu al naar de kermis toe, maar eerst is er de kerstbeleving. Dat begint zondag 24 december met een 'Koninklijke'zanger vanaf 17.00 uur. Eerste kerstdag is Borrelz gesloten, maar tweede kerstdag wordt dat ruimschoots goed gemaakt met live muziek vanaf 16.00 uur.

Intense vuurdoop


Roy beleefde in Oostzaan een echte vuurdoop. Zo´n twee weken geleden brak er brand uit op het herentoilet doordat er kortsluiting was ontstaan in een blower. Hij kon meteen zijn BHV-kennis testen en alles liep gelukkig goed af. Wel was de schade enorm, maar ook dat is na samen keihard werken opgelost. Roy en Linda ontvangen hun gasten met open armen. Voor meer info: facebook, café borrelz oostzaan.

Artikel geplaatst op dinsdag 05 december 2017 - 12:40