Rodi

Rabobank Zaanstreek, herkenbare en vertrouwde gezichten

Het marktteam Oostzaan van Rabobank Zaanstreek. (Foto: aangeleverd)

OOSTZAAN - De medewerkers van Rabobank Zaanstreek maken deel uit van de lokale leefwereld en zijn betrokken bij de Zaanse regio. Zij weten wat er speelt in de buurt en zijn makkelijk benaderbaar en bereikbaar. Eind vorig jaar heeft Rabobank Zaanstreek marktteam Oostzaan ingericht. Een team dat bestaat uit bevlogen medewerkers. Herkenbare en vertrouwde gezichten. Mensen met hart voor Oostzaan. Die weten wat er in dit dorp speelt. Mensen die zichtbaar, aanspreekbaar en beschikbaar zijn.


De Rabobank gaat met deze aanpak terug naar haar 'roots' . "Terug naar een maatschappelijk betrokken, laagdrempelige bank in het dorp, waar mensen werken die weten wat er leeft", zegt Ariënne Kooter, directievoorzitter Rabobank Zaanstreek. "Eind vorig jaar zijn er marktteams gevormd, waaronder een team van twaalf Rabobank medewerkers voor de gemeente Oostzaan. Een team waarin alle disciplines vertegenwoordigd zijn. Zowel voor particuliere als zakelijke klanten. Mensen met kennis over de financiële producten, mensen die naar klanten luisteren en een gedegen advies kunnen geven. Uiteraard maatwerk. Maar ook mensen die binding hebben met Oostzaan. Met voelsprieten voor wat er in de lokale samenleving leeft", vertelt Ariënne.

Nieuwjaarsborrel

Tijdens de Nieuwjaarsborrel van de Gemeente Oostzaan dat maandag 8 januari plaatsvond waren diverse medewerkers aanwezig. Dit jaar niet alleen vanuit het zakelijke segment, maar ook medewerkers vanuit het particuliere segment. "Ik werk dagelijks in het Gemeentehuis aangezien ons servicekantoor hier is gevestigd. Dit is mede een mooie gelegenheid om met Oostzaners in gesprek te komen. Weten wat er speelt en wat Oostzaners bezighoudt", aldus Jolanda Deurloo, adviseur Dagelijkse Bankzaken.

Gastlessen

Ook op andere manieren profileert het team zich als de dichtbij-bank voor Oostzaan. Zo hebben Jolanda Deurloo en Mariska de Wit-Roos gastlessen verzorgd voor De Noorderschool en De Kweekvijver. "Tijdens de Week van het Geld, maandag 12 tot en met vrijdag 16 maart, willen we graag weer lessen verzorgen op diverse scholen in Oostzaan. We vinden het belangrijk om jongeren te leren hoe je kunt omgaan met geld."

Kracht

De kracht van de Rabobank is de combinatie van nabijheid en lokale herkenbaarheid, en een sterke, stabiele organisatie op de achtergrond. "De Rabobank is een solide bank met veel deskundigheid", stelt Hannie Jager, adviseur Grootzakelijke Relaties. "Ons team heeft toegang tot die specifieke bankkennis en lokale netwerken en daarvan profiteren onze klanten. In Oostzaan hebben we zowel op zakelijk als op particulier gebied kennis in huis. De bank is op de achtergrond groot en lokaal sterk."
Meer weten over de marktteams? Kijk op www.rabobank.nl/zaanstreek of stuur een e-mail naar: netwerkenbedrijven.zaanstreek@rabobank.nl of kom gerust eens langs. Iedereen is van harte welkom op kantoor Oostzaan in het Gemeentehuis aan Kerkbuurt 10 in Oostzaan.

Artikel geplaatst op dinsdag 23 januari 2018 - 12:38