Rodi

Huid & Haar bestaat 15 jaar

(Foto: aangeleverd)

OOSTZAAN - Donderdag 1 februari is het alweer 15 jaar geleden dat Huid & Haar aan de Dr Snijderstraat 2 B in Oostzaan haar deuren opende. Het is toen gestart omdat twee werkende moeders zo beter de opvang van hun kinderen konden regelen en daarbij hun vak konden blijven uitoefenen. Die kinderen zijn inmiddels hard op weg hun eigen pad in het leven te bewandelen. Linda en Ilona werken en leren echter nog steeds door.


De afgelopen 15 jaar is er veel veranderd op hun vakgebied maar de dames zijn met de tijd meegegaan. Zo kunnen mannen, vrouwen jongens en meiden er terecht voor de laatste haarmode en trends. Daar de haarafdeling een erkend leerbedrijf is is Sascha al een tijdje onderdeel van het team. Zij heeft al meerdere examens gehaald en eind februari is zij helemaal klaar met haar opleiding en is dan volledig gediplomeerd kapster. Ook op het gebied van schoonheidsbehandelingen zijn ze met de tijd meegegaan. Zo kan men pigmentvlekjes laten verwijderen of met een dermabrassie-behandeling de huid weer eens een goede boost geven. Een pedicure behandeling behoort ook nog steeds tot de mogelijkheden.
Tevens zijn er allerhande behandelingen voor wimperextensions van One by One en 3-, 4- of 5-D volume wimpers. Mochten mensen willen afvallen dan worden ze daarin bij Huid & Haar vakkundig begeleid. Tegenwoordig is er in samenwerking met andere Oostzaanse ZZP'ers ook nog wel eens een gezellige kledingparty. Er is dus genoeg te doen bij Huid & Haar en dat altijd onder het genot van een kopje koffie of thee. Graag willen Linda en Ilona alle klanten van nu en de afgelopen 15 jaar hartelijk bedanken voor het in hun gestelde vertrouwen.
Kent u de dames nog niet? Ga gerust eens langs voor informatie of een kopje koffie> Meer informatie is te vinden op www.huidenhaaroostzaan.nl of word vriend of vriendin op Facebook. Bellen voor informatie of een afspraak kan via 075-6840172.

Artikel geplaatst op vrijdag 26 januari 2018 - 13:34

Foto's