Rodi

(Advertorial)
Paaseieren zoeken bij Twiske Haven

(Foto: aangeleverd)

OOSTZAAN - Kijk goed om je heen voordat je aan tafel gaat! Misschien vind je dan een paar verstopte paaseieren. Op 1 en 2 april om 11.30 uur gaan we samen paaseieren zoeken! Vind jij het Gouden EI? Dan krijg je een extra verrassing. En daarna geniet je samen van een lekkere Paasbrunch. Breng je mama, papa, opa en oma dus ook mee. Reserveer wel even een tafel want vorig jaar zaten we snel vol.


“Behalve dit leuke Paas evenement organiseren we nog veel meer”, zegt Katja Kapteijns, eigenaar van Twiske Haven. “Op 22 april organiseren we weer de jaarlijkse Open Twiske Dag waarbij iedereen laat zien wat er allemaal in het Twiske te doen is. Dit jaar met een 8-meter hoge klimwand bij de haven! En vanaf 6 mei is er ook weer elke eerste zondag van de maand Twiske Jazz aan het Water. Het gezellige restaurant is het kloppend hart van Twiske Haven. De sfeer is relaxt en door het terras aan het water is er altijd iets te zien. Bij een diner ontvang je altijd een gratis parkeerkaart, dus laat het betaald parkeren in het Twiske geen belemmering zijn om hier gezellig te gaan eten. Handig, start en eindig je wandeling, fietstocht of dagje Twiske dus hier.”
Vier je verjaardag, familiedag of bedrijfsuitje samen in de natuur. Wat dacht je van een Twiske speurtocht per fluisterboot, kano of wandelend met grappige opdrachten onderweg. Iets sportiever? Kies dan voor boogschieten, boerengolf, een watersportmiddag of roeiwedstrijd. Of kom je teamspirit testen bij de Outdoor Games of de Twiske Terras Quiz. Voor iedereen iets leuks!
Het restaurant van Twiske Haven is vanaf nu weer open voor het zomerseizoen op vrij-, zater- en zondag. De bootverhuur is vanaf 1 april weer 7 dagen per week geopend. Voor meer informatie www.twiskehaven.nl.

Artikel geplaatst op maandag 19 maart 2018 - 12:04