Rodi

De kracht van ADZ is bewegen

Laura Brokking van ADZ

OOSTZAAN - 30 jaar geleden begon ze, Laura Brokking, met dansen. En dansen is bewegen. Het werd haar passie en haar allerleukste hobby en nu 30 jaar later is het naast passie en hobby ook professie. En dat heeft ze vooral te danken aan haar schare trouwe gebruikers, haar geweldige team en aan het feit dat steeds meer mensen er van doordrongen raken dat bewegen goed is, op elke leeftijd in elke categorie.


Ondertussen is ADZ specialist in het begeleiden van iedereen, een programma op maat voor elke behoefte. Het werken aan spiermassa hoeft niet persé te betekenen dat er wordt gewerkt aan spierbundels. En bewegen kan op vele manieren, ADZ heeft ze allemaal. Pilates, Yoga, Outdoortraining, BodyPower, Total Body-work-out, Cross Circuit, Strenght Club, Spinning (ondertussen een ware rage), Personal training en MbvO, dat staat voor Meer bewegen voor Ouderen. Ook voor de groep 16 tot 25-jarigen is er een speciaal programma, het zogenoemde apekooien, trainen in een small group na school of studie.
Ook de Slim Belly Groepslessen zijn mogelijk. Verdubbel het trainingsresultaat. Maximale vetverbranding rond de buik met goede muziek en een gezellige groep met de meest effectieve oefeningen voor een goed figuur. Verander de probleemzones in lievelingszones.
Ooit begonnen met dansen kijkt Laura terug, het is een soort cirkel met af en toe aanpassingen. Maar uiteindelijk kom je weer bij de dans terug. Dansen is bewegen met het hele lichaam en staat aan de basis van elke training. Alleen toen ze begon was het allemaal net iets anders, nu biedt ADZ High End, het hogere segment met specialisten die op maat werken met elk individu. En daar is ze dankbaar voor, want dat is gelukt omdat ze een grote schare trouwe mensen heeft die ze daarvoor hartelijk wil bedanken. www.adz-oostzaan.nl

Artikel geplaatst op dinsdag 24 april 2018 - 12:49