Rodi

Nieuwe studio voor DreaMZ tattoo

De nieuw studio aan Noordeinde 67. (Foto: aangeleverd)

OOSTZAAN - Dat valt mooi samen: vijf jarig bestaan van DreaMZ tattoo en ook een nieuwe studio waar Milly Zwaan haar werk als tattoo-artiest kan blijven uitvoeren. Uiteraard heeft ze altijd met veel plezier op Noordeinde 12 gewerkt, maar is het tijd om verder te gaan. De nieuwe studio is gevestigd in een omgebouwde koeienstal aan Noordeinde 67 in Oostzaan.


De studio is een professionele, knusse ruimte. Privacy is een must vind Milly en daarom zijn de bezoekjes op afspraak. Milly: "Het is geen shop waar mensen zomaar binnen kunnen lopen en de klant kunnen zien zitten, daarnaast werk ik graag geconcentreerd." Bij DreaMZ tattoo kan men een tattoo naar eigen wens laten ontwerpen. Milly: "Ik luister naar de ideeën en kijk naar de meegenomen foto’s om deze te vertalen naar een passend ontwerp. Daarnaast zijn er ook kant- en klare voorbeelden te bekijken." Milly is geduldig, ook met mensen die wat angst voor naalden hebben. Milly werkt volgens de richtlijnen van de GGD. Haar werkwijze is hygiënisch en de materialen zijn van uitstekende kwaliteit.
"Binnenkort komt er een jubileumactie, kijk op Facebook of Instagram. Bel of App naar 06-11302125 om een afspraak te maken voor de tattoo waar je van droomt. DreaMZ maakt jouw droom waar."

Artikel geplaatst op maandag 30 april 2018 - 08:06