Rodi

De Bedstee viert 25-jarig jubileum

Het personeel van De Bedstee. (Foto: aangeleverd)

ZAANDAM - Beddenspeciaalzaak De Bedstee viert in oktober haar 25 jarig bestaan met diverse acties en activiteiten. De aftrap van de feestmaand vond zaterdag 3 oktober plaats met een kussengevecht op de Gedempte Gracht, ter hoogte van de muziekkoepel in Zaandam.


De rest van de maand staan er onder andere merkadviesdagen, een winactie, een kleurwedstrijd en een garagesale op de agenda. Ook komt er een dag een styliste naar Zaandam die advies geeft over de styling en aankleding van het bed of de slaapkamer.
De Bedstee is in 1990 gestart onder leiding van Cees Sprangers en Dirk Boomsma. Inmiddels zijn vader en zoon Dirk en Bert Boomsma eigenaar en is de zaak naar eigen zeggen uitgegroeid tot een echt familiebedrijf.
De Bedstee is een speciaalzaak in slapen voor jong en oud in het centrum van Zaandam. "De adviseurs zijn goed op de hoogte van de actuele ontwikkelingen op het gebied van bedden en matrassen. Naast een ruime keuze aan hoogwaardig slaapcomfort biedt De Bedstee ook een groot assortiment in slaapkamermeubilair, kinderkamers en tienerkamers", aldus de beddenspeciaalzaak.
Meer informatie over de geplande activiteiten is te vinden op: www.de-bedstee.nl of op de Facebook-pagina: www.facebook.com/DeBedstee.

Artikel geplaatst op maandag 05 oktober 2015 - 11:54Reacties (0)


Reageer