Rodi

Boxx Garageparken opgeleverd

(Foto: aangeleverd)

ZAANDAM - Gunther Bedrijfsmakelaars heeft donderdag 8 oktober officieel en op feestelijke wijze een complex met luxe garage-/opslagboxen opgeleverd. Dit gebeurde op het nieuwe, kleinschalige bedrijventerrein Achtersluispolder in Zaandam. Dit terrein bestaat onder andere uit een aantal bouwkavels die grotendeels ingevuld zijn met nieuwbouw, waaronder deze opslagboxen.


Volgens Gunther Bedrijfsmakelaars blijkt er behoefte te zijn aan dit soort praktische opslagboxen. Na de ontwikkeling van vergelijkbare complexen in Assendelft en Wormerveer beschikt nu dus ook Zaandam over deze opslagboxen. "Wij hebben vertrouwen in het Zaanse ondernemersklimaat. Wij bieden een goed product voor een reële prijs en dat is voor veel ondernemers reden om tot koop over te gaan, voor eigen gebruik, of soms ook als belegging."
"De Boxxen zijn bijzonder geschikt voor de kleinere ondernemer, onder andere ZZP'er, alsook voor het stallen van caravans, oldtimers en boten of als opslag voor materialen en archief", aldus Gunther Bedrijfsmakelaars. "Alle Boxxen beschikken over een elektrische transportdeur met afstandbediening en elektra. Tevens hebben alle boxen TL-armaturen en wandcontactdozen."
Meer informatie is te vinden op de website: guntherbedrijfsmakelaars.nl of te verkrijgen via tel.: 075-6141616.

Artikel geplaatst op vrijdag 09 oktober 2015 - 00:01