Rodi

Nieuwe najaarscollectie MCB Meubelen

ZAANDAM - MCB Meubelen presenteert haar nieuwe najaarscollectie. Daaronder bevinden zich verschillende nieuwe woonprogramma's, banken, fauteuils en eethoeken. Alles is te bekijken in de winkel, die recent opnieuw is gestyled.


"Onder de meubels is vooral het white wash erg populair. Hierin hebben we dan ook meerdere scherp geprijsde programma's staan. Onder de zitmeubelen is de grove ribstof weer terug van weggeweest, maar ook voor leren banken met relaxsystemen bent u bij ons op het goede adres.", aldus MCB Meubelen.
Op de eerste verdieping heeft de meubelzaak een ruime keuze aan verschillende slaapkamers. Klanten kunnen ook terecht voor raamdecoratie en verschillende soorten vloeren. "Wij meten gratis en er geven vakkundig advies", zegt MCB Meubelen.
Tijdens de woonmaand oktober heeft de zaak twee acties. Bij aankoop van een bankstel krijgen klanten twee sierkussens cadeau. Ook op de slaapkamerafdeling is voordeel te halen. Bij aankoop van twee Silvana Support hoofdkussens ontvangt de koper een hotelovernachting cadeau.
Recent heeft MCB Meubelen haar webshop vernieuwd. Klanten kunnen er alle producten vinden die ook in de winkel staan. De webshop is te vinden op: www.mcbmeubelen.nl. MCB is naar eigen zeggen al meer dan 35 jaar een begrip in de Zaanstreek en is al ruim 25 jaar gevestigd aan Westzijde 67 in Zaandam. "Wij staan er graag voor u klaar onder het genot van een bakje koffie."

Artikel geplaatst op woensdag 07 oktober 2015 - 13:18Reacties (0)


Reageer