Rodi

'Onze Hoofdzaak' is vernieuwd

'Onze Hoofdzaak'. (Foto: aangeleverd)

WORMER - Na veertien jaar presenteren Farid en Jessica van 'Onze Hoofdzaak' vol trots hun nieuwe salon. De salon heeft een metamorfose ondergaan en heeft nu een complete barbershop. "Met deze zaak en nieuwe uitstraling willen we weer een beetje terug naar toen, waar vooral het knippen centraal stond. Een goed geknipte coupe is tenslotte de basis van ieder kapsel", vertelt de salon.


Ze houden trends en ontwikkeling nauwlettend in de gaten. Zowel voor dames en heren. Farid is al op cursus bij Schorem geweest. Met hun creatieve energie en inzicht zorgen Farid, Jessica, Noelle, Rowie en Sidney ervoor dat je een ontspannend moment bij hun beleeft. "Dankzij onze passie, vaardigheid en gezelligheid kun je lekker genieten van een behandeling. Bij 'Onze Hoofdzaak' is het meer dan alleen kleuren en knippen. Bij ons is het genieten. Zeker nu in de nieuwe salon."
De meubels zijn door Farid zelf ontworpen en samen met Jotham van JWN Bouw is dat een mooi geheel geworden. "De steigerbuizen met het hout gecombineerd zorgt voor een warme uitstraling. De echte herenstoelen geven de barbierhoek een stoere uitstraling. De gietvloer maakt het geheel helemaal af." Ze hebben gekozen voor een strak plafond met grote spots en mooie hanglampen.
Ze hebben ook een nieuwe lijn voor mannen; Reuzel. Reuzel is van de kappers van Schorem. "Reuzel bestaat uit vier heerlijke waxen. Daarnaast hebben we nog steeds de vertrouwde Parucci en Fudge. Gekleurd wordt er met Wella. Kom gerust een keer langs om een afspraak te maken of gewoon gezellig een bakkie te doen."

Artikel geplaatst op woensdag 02 december 2015 - 09:38