Rodi

Watersportcentum Wormer al meer dan 10 jaar aan de Zaan

Watersportcentrum Wormer. (Foto: aangeleverd)

WORMER - Watersportcentrum Wormer; supermodern met ouderwetse service. Met een prachtig uitzicht op authentieke Zaanse huisjes en gelegen aan de druk bevaren Zaan kan gerust gesteld worden dat Watersportcentrum Wormer een 'hotspot' heeft. Twee jonge, enthousiaste mensen met een jong bedrijf maar met een heel ouderwetse kijk op service. Hier ben je nog klant. Alles is in huis. Een mooie showroom van boten en motoren, een werkplaats en een ruime opslag, genoeg voor een watersportcentrum van formaat.


Ed en Jolanda Sybrandy zijn in maart 2003 het watersportcentrum Wormer begonnen in een nieuw pand. Loop je van de showroom de winkel binnen dan valt de zelfgemaakte bar direct op. Steevast wordt de mensen aan de zeer originele 'bootbar' een kopje koffie aangeboden. Een houten zeilboot is op originele wijze omgetoverd tot bar. Zij zijn dealer van Jobe, (waterskiën, funboards en meer), Suzuki rubberboten, Nimarine rubberboten ,Suzuki buitenboordmotoren, Marlin trailers en Alumacraft Aluminium Jon boten. Tevens is er een perfecte lijn Sloepen van het merk Admiral in de lengte 4.40 tot 6.25 meter en de Beneteau console boten.
Sinds kort is er een prachtig ruime winterstalling bijgebouwd en alsof dat niet genoeg was voor dit jaar hebben ze nog net even op de valreep van 2013 een polyester reparatielijn aangelegd. "Of u nu voor een onderdeel naar de Wormer komt of voor een buitenboordmotor , sloep of reparatie aan boot of motor... één ding weten we zeker, u gaat altijd tevreden naar huis." Watersport centrum Wormer heeft een echte allround specialisatie, ze zijn van alle markten thuis. Zo hebben ze een prachtige lijn met rubber-, polyester-, aluminium- en console boten. Vooral de prachtige sloepen van Admiral zijn heel erg populair.
Kijk voor meer informatie op www.watersportcentrum-wormer.nl. Watersportcentrum Wormer, Veerdijk 26 in Wormer, 075-6406309.

Artikel geplaatst op woensdag 13 april 2016 - 15:13